Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Modelele rustice Hotpoint FT 850.1 OW si FT 850.1 A

Hotpoint FT 850.1 OWDeoarece sunt din ce in ce mai cautate modelele de cuptoare incorporabile traditionala sau rustice si producatorul Hotpoint-Ariston are doa modele pentru cei care vor un astfel de aparat FT 850.1 OW si FT 850.1 A sungura diferenta intre cele doua modele fiind culoarea. Cele doua denumiri in care difera cele doua modele sunt OW ( Old White ) si A (Avena). Pretul deobicei nu difera intre cele doua modele, insa cateodata cand unul cand altul il gasiti la promotie. Ambele au o capacitate de 56 de litrii (deci nu sunt foarte mari), 7 functii de coacere, consum maxim de  2800  Wati.

 


Cele 7 functii de coacere la cuptoarele incorporabile Hotpoint FT 850.1 OW si FT 850.1 A:
Traditional: vor functional ambele elemente de incalzire, si cum spune si numele este modul traditional de coacere.
Dulciuri: Funcţia automată de Dulciuri vă permite să coaceţi aluaturi, prăjituri şi deserturi cu cruste aurii, dar moi şi perfect coapte în interior. Se poate folosi maimulte tavi simultan!
Coacere rapida: este ideală pentru alimente proaspete sau pentru coacerea finală a semi-preparatelor.
Multi-Cooking: la alti producatori este cea cu convectie, adica cu ajutorul ventilatorului caldura este uniforma in orice punct a cuptorului. Se poate folosi si pentru coacere pe doua nivele
Pizza: acest program face modificări necesare de temperatură pentru a garanta aceleaşi rezultate ca ale unui cuptor tradiţional cu lemne
Grill: pentru bucati medii de carne, dar mai ales plate, caci nu se utilizeaza ventilatorul
Gratinare (grill cu ventilator):  pentru bucati mari de carne, caci va functiona si venilatorul pentru o temperatura uniforma.

 

VEZI AICI SI MAI MULTE DETALII DESPRE CELE DOUA MODELE SI PRET ACTUAL

Si desi ceasul lui este tot rustic, cu acesta se poate seta atat timpul de coacere, cat si a programa durata de inceput sau sfarsit a programului de coacere.
Pentru cei care viseaza la o bucatarie traditional cele doua modele de cuptoare incorporabile Hotpoint FT 850.1 OW si FT 850.1 A vor arata super bine in mobila de bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *