Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Teka HL890 un model inteligent

Cuptorul incorporabil electric Teka HL890 este unul dintre modelle recente introduse pe piata romaneasca, fiind echipat cu toate noutatile tehnice din domeniu, recomandat oricarei bucatarii moderne.

Cuptorul are o silueta eleganta si sobra in acelasi timp, prezentand designul traditional al cuptoarelor Teka (sticla incadrata de o rama de inox), panoul de control confundandu-se cu partea superioara frontala, fiind de tipul LCD touch control.

Citeste descreierea completa

Modelul premium TEKA HL 45.15

Cuptorul electric multifunctional Teka HL45.15 face parte din gama premium a germanilor, fiind singurul cuptor electric cu doua cavitati independente prezent pe piata romaneasca si reprezinta o nota de noutate si utilitate care este foarte greu de gasit pentru aceasta categorie de aparate.

Cuptorul electric multifunctional Teka HL45.15 este echipat cu 5 functii pentru cavitatea superioara si 4 functii pentru cea inferioara.

Citeste descreierea completa

Teka HL840 cu 9 functii

Cuptorul electric multifunctional Teka HL 840 este unul dintre noile modele de cuptoare introduse de catre producatorul german pe piata romaneasca fiind incadrat in gama entry. Este un cuptor robust si elegant, designul acestuia incadrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna.

Volumul cuptorului este unul care permite prepararea mai multor feluri de mancare, avand 56 de litri si este dotat cu suport telescopic pe un nivel, suporturi cromate pentru tavi, sistem de alunecare anti-tava si protectie gratar, o tava adanca din email Crystal Clean, iar pentru o mai bune intretinere gril-ul este detasabil, incinta avand nu mai putin de cinci niveluri pentru prepararea produselor.

Citeste descreierea completa

Modelul compact Teka HKL870

Cuptorul compact multifunctional Teka HKL870 este un cuptor destinat bucatariilor moderne, in care prezenta electrocasnicelor de ultima generatie cu performante profesionale este o cerinta obligatorie.

Cuptorul are  silueta eleganta si moderna, fiind realizat din sticla incadrat de o rama de inox anti-pata, panoul de control prezentand doua butoane pop up ergonomice din inox (butoanele fiind retractabile, acest lucru usurand intretinerea panoului frontal) folosite pentru reglarea functiilor si a temperaturii.

 

Citeste descreierea completa

Cuptorul gaz Teka FGA820

Cuptorul incorporabil pe gaz Teka FGA820 este un model de cuptor alternativ celor din gama electrica oferite de catre compania germana, avand avantajul unor costuri operationale reduse (pretul la gaz este mai mic ca cel al energiei electrice), aparand insa probleme la montare (daca se schimba pozitia acestuia in bucatarie va trebui modificat racordul de gaz, lucru care necesita interventia unui instalator autorizat si aprobari din partea regiei de comercializare a gazelor.

Citeste descreierea completa

Teka HS625

Cuptorul multifunctional electric Teka HS625 este unul dintre cuptoarele moderne cu care cei din echipa germane ne-au obisnuit in ultimul timp, prezentand un aspect placut si robust, dorit in toate bucatariile modern.

Volumul cuptorului este de 56 de litri, mancarea fiind preparata pe cele cinci nivele existente, cavitatea fiind emailata folosind tehnologia Crystal Celan (un email lucios si alunecos care impiedica depunerea resturilor de mancare si al grasimilor, fiind rezistent la substantele abrazive, agenti chimici, lovituri si temperaturi ridicate), cuptorul fiind echipat cu suporturi cromate pentru tavi, un gratar si o tava adanca emailata Crystal Clean.

Citeste descreierea completa

Teka HS615

Cuptorul electric incorporabil Teka HS615 este un model nou al celor de la Teka, potrivit exigentelor unei bucatarii moderne, care satisface cu succes toate gusturile in materie de produse electrocasnice.

Cuptorul este realizat din sticla si inox antipata, panoul de control fiind realizat din inox, comenzile realizandu-se cu ajutorul a trei butoane pop up de inox (in mijloc fiind butonul pentru programarea minutelor, in stanga cel de selectare a functiilor iar in dreapta cel de selectare a temperaturilor), timerul care programeaza durata pregatirii mancarurilor fiind prezent in varianta mecanica, controlul temperaturii in cuptor fiind realizat tot in varianta mecanica.

Citeste descreierea completa

Modelele rustice Teka HR550 Antracit si Beige

Cuptorul electric incorporabil electric Teka HR550 – Antracit este unul dintre cuptoarele din gama entry ale producatorului german, nota distinctiva a acestuia fiind data de designul rustic, fiind piesa care completeaza in mod ideal bucatariile realizate din noile material antichizate din care este construit mobilierul de bucatarie.

Cuptorul are o forma rustica apropiata de cea a vechilor cuptoare cu lemne, fiind realizat din inox de culoare negru antracit si sticla, panoul de control fiind alcatuit din doua butoane cu aspect retro pentru selectarea functiilor si a temperaturilor, acestea incadrand un ceas analog, in partea din stanga fiind prezent un indicator luminos care functioneaza pana cand cuptorul ajunge in temperatura optima de coacere.

Citeste descreierea completa

TEKA HS 710 cu 6 functii de gatire si eficienta energetica ridicata

TEKA HS 710Dupa ce v-am povestit despre modelul HS 535 despre care am avut o parere negativa, sa va prezint un alt model Teka, HS 535 care deja are functii si alte specificatii tehnice, care il fac un cuptor electric demn de luat in considerare, daca vrem sa achizitionam un astfel de aparatura electrocasnica in bucataria noastra. TEKA HS 710 are 6 functii de coacere, afisaj electronic,  5 nivele de gatire, posibilitate de coacere programata, are si program de coacere pe mai multe nivele simultan si totodata o eficienta energetica ridicata.

Citeste descreierea completa

TEKA HS 535 un model prea simplu

TEKA HS 535Desi cuptoarele Teka sunt foarte bune, cateodata au unele modele care sunt prea simple, sau prea de baza si chiar din acest motiv nu se vand. Sau altfel zis, chiar daca stii ca e o marca buna, daca cuptorul TEKA HS 535 (in cazul nostru) are doar trei functii de coacere, pretul actual este cam mare. Asta nu inseamna ca e slab, ci doar ca ne asteptam la mai mult pentru acest pret.

Citeste descreierea completa