Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

TEKA HS 535 un model prea simplu

TEKA HS 535Desi cuptoarele Teka sunt foarte bune, cateodata au unele modele care sunt prea simple, sau prea de baza si chiar din acest motiv nu se vand. Sau altfel zis, chiar daca stii ca e o marca buna, daca cuptorul TEKA HS 535 (in cazul nostru) are doar trei functii de coacere, pretul actual este cam mare. Asta nu inseamna ca e slab, ci doar ca ne asteptam la mai mult pentru acest pret.

TEKA HS 535 are 3 functii de coacere:
Gratar si elementul inferior : Special pentru fripturi. Poate fi utiliza pentru orice tip de bucati, indiferent de marime.
Grill: Pentru prepararea mancarurilor prin coacere superficiala. Permite rumenirea suprafetei fara a afecta interiorul alimentelor. Ideal pentru felii plate de carne precum biftec, coaste, peste, paine prajita. Atentie! In timpul folosirii functiilor gratar usa cuptorului trebuie sa fie inchisa.
Elementul inferior: Incalzeste numai pe dedesubt. Indicat pentru incalzire sau dospirea aluaturilor.

Si cam atat despre ce si cat stie acest model, caci in afara de butonul de selectare functii avem un buton pentru temperatura, si una pentru setarea timpului de functionare. Cuptorul nu are ventilator, deci nu se poate gati pe mai multe nivele, deci lipsesc si functiile de gatire care necesita prezenta ventilatorului, pentru a obtine o temperatura uniforma pe orice nivel a cuptorului.

Momentan acest model este prea scump pentru ceea ce stie, deci daca va ganditi sa achizitionati un cuptor Teka, va sfatuiesc sa alegeti un alt model de AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *