Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Teka HL840 cu 9 functii

Cuptorul electric multifunctional Teka HL 840 este unul dintre noile modele de cuptoare introduse de catre producatorul german pe piata romaneasca fiind incadrat in gama entry. Este un cuptor robust si elegant, designul acestuia incadrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna.

Volumul cuptorului este unul care permite prepararea mai multor feluri de mancare, avand 56 de litri si este dotat cu suport telescopic pe un nivel, suporturi cromate pentru tavi, sistem de alunecare anti-tava si protectie gratar, o tava adanca din email Crystal Clean, iar pentru o mai bune intretinere gril-ul este detasabil, incinta avand nu mai putin de cinci niveluri pentru prepararea produselor.

 

CITESTE AICI ALTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cuptorul electric multifunctional Teka HL 840 are 9 functii:

  • Conventional: functioneaza incalzitoarele superioare si inferioare, functie recomandata pentru prepararea prajiturilor si a blaturilor pufoase
  • Conventional cu ventilatie: functioneaza in acelasi timp ventilatorul si elementele de incalzire din partea superioara si cea inferioara, functie ideala pentru prepararea prajiturilor si a fripturii
  • Grill si elementul inferior: functioneaza o parte a grill-ului si elementul inferior, functie dedicata pentru prepararea fripturilor
  • Maxigrill: functioneaza tot grill-ul , avand o putere mare de coacere si reducand timpul necesar pentru rumenire
  • Grill: functioneaza doar o parte a grill-ului, functie destinata prepararii mancarurilor prin coacere superficiala, fiind ideala pentru rumenirea suprafatelor plate de carne
  • Elementul inferior: functioneaza doar elementul inferior de incalzire, functie dedicata incalzirii platourilor sau dospirii aluatului
  • Pizza: functie dedicata prepararii pizza, a pastelor sau a tartelor cu fructe
  • Turbo: functioneaza in acelasi timp ventilatorul si rezistenta din spate a cuptorului, prajirea si coacerea fiind posibile pe ambele nivele
  • Dezghetare: functie dedicata dezghetarii usoare a produselor
  • Teka Hydroclean: este functia dedicata autocuratarii cuptorului care permite curatarea incintei folosind un simplu pahar cu apa in numai 24 de minute. Avantajele principale ale acesteia sunt siguranta, temperatura in interiorul cuptorului nedepasind 100 de grade celsius, economia de energie si cea de timp fiind substantiala (cenusarea se produce numai la 60 de grade si dureaza extrem de putin: 24 de minute)

Cuptorul este realizat din sticla cu insertii fine de inox antipata, lucru care usureaza intretinerea acestuia, pe panoul de control putand gasi la extremitati doua butoane pop up ergonomice din inox (in stanga selectorul functiei, iar in dreapta controlul temperaturii), acestea incadrand un ceas electronic de tip touch control care este incercuit de un inel de unde se pot activa doi senzori care permit selectarea duratei si programarea ceasului electronic, facandu-si simtita prezenta indicatorii luminosi pentru indicarea functionarii functiei Hydroclean, a temporizatorului, programarea cuptorului si transmiterea caldurii catre preparate.

Produsul este echipat cu un timer electronic care permite reglarea duratei de preparare a produselor, iluminarea realizandu-se in varianta clasica, prin prezenta unui bec conventional.

Usa este din sticla dublu stratificata, pastrand exteriorul acesteia rece, iar in partea superioara avem un maner ergonomic de inox curbat la capete.

Sistemele de siguranta sunt putin peste medie, aparatul avand in dotare sistemul de blocare al accesului copiilor si doua termostate de siguranta, produsul avand integrat un sistem pentru evacuarea aburilor, produsul avand in dotare un filtru pentru grasimi.

Clasa energetica este una foarte buna, fiind incadrat la nivelul A+, acest lucru asigurand un consum de energie foarte redus.

Cuptorul electric multifunctional Teka HL840 are o putere electrica instalata de 3223 wati iar dimensiunile sunt 595 x 595 x 562.

 

VERIFICA AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *