Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

TEKA HS 710 cu 6 functii de gatire si eficienta energetica ridicata

TEKA HS 710Dupa ce v-am povestit despre modelul HS 535 despre care am avut o parere negativa, sa va prezint un alt model Teka, HS 535 care deja are functii si alte specificatii tehnice, care il fac un cuptor electric demn de luat in considerare, daca vrem sa achizitionam un astfel de aparatura electrocasnica in bucataria noastra. TEKA HS 710 are 6 functii de coacere, afisaj electronic,  5 nivele de gatire, posibilitate de coacere programata, are si program de coacere pe mai multe nivele simultan si totodata o eficienta energetica ridicata.

 

VEZI AICI SI ALTE PARERI DESPRE ACEST CUPTOR

Cele 6 functii de gatire la cuptorul incorporabil TEKA HS 710:

Caldura inferioara: petru a coace prajituri cu baza crocanta si pentru a conserva alimentele.
Caldura inferioara si superioara: Special pentru fripturi. Poate fi utiliza pentru orice tip de bucati, indiferent de marime
Grill: ideal pentru felii plate de carne, rumenire superioara, pentru terminarea mancarurilor cu coacere superficiala. La folosirea acestui program, usa cuptorului trebuie sa ramana inchisa!
Decongelare: cu ajutorul ventilatorului timpul de dezghetare a alimentelor este redus semnificativ
Caldura inferioara cu ventilator: eu recomand pentru mancaruri precum pizza, deoarece aerul cald este degajat de elementul de incalzire din partea inferioara a cuptorului, iar ventilatorul il distribuie uniform
Aer cald: aerul cald va fi distribuit unifor de ventilator, fiind un program ideal pentru sufleuri, produse de patiserie, brioase. Totodata este posibila coacere pe mai multe nivele simultan a acelorasi preparate de mancare, sau mancaruri care necesita aceasi temperatura de coacere.

Cu o capacitate neta de 57 litri este foarte interesant faptul ca producatorul a reusit un design interior care permite 5 nivele de gatire, si totodata este echipat cu o sina telescopica, pentru o utilizare a cuptorului si mai usoara.
Design-ul exterior e unul simplist, avand doua butoane rectractabile si un mini afisaj LCD, cu ajutorul caruia putem seta ora, timpul de coacere, timpul de inceput si de sfarsit (deci stie si programare ulterioara)a programului, precum si blocare acces copiii.

Dinpacate la noi nu au facut destule reclame cei de la Teka si aparatele lor electrocasnice nu sunt la mare cautare, decat de cei care cunosc bine marca….

 

PRETUL CEL MAI MIC ESTE DEOBICEI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *