Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Cuptorul 2 in 1 AEG KM8403021M

Cuptorul electric multifunctional AEG KM8403021M cu functie de microunde este unul dintre cele mai noi cuptoare ale producatorului german AEG. Acesta ne ofera posibilitatea de a prepara alimentele la o temperatura constanta, iar functia de microunde ne ajuta la echilibrarea bugetului familiei prin faptul ca nu mai este necesar sa achizitionam separat un cuptor cu microunde.

Citeste descreierea completa

Varf de gama prin AEG BP831660NM

Cuptorul electric multifunctional AEG BP831660NM este printre ultimele modele premium produse de echipa AEG ce impresioneaza atat prin designul ultramodern, demn de o bucatarie science – fiction cat si prin noutatile tehnologice de ultima ora.

Panoul de comanda este realizat din sticla, iar in partea centrala este amplasat un ecran TFT Touch Control de dimensiuni largi (ExSight) care permite navigarea cu usurinta atat in meniul cuptorului cat si in cele 110 programe presetate, 20 de programe favorite si 50 de retete complete.

Citeste descreierea completa

Pret mic la AEG BE3301302M

Cuptorul incorporabil AEG BE3301302M este numai unul dintre modelele cu care corporatia din Germania si-a propus sa cucereasca piata din Romania.

Designul cuptorului este simplist (realizat din sticla si inox de cea mai buna calitate) si confera bucatariei noastre o nota gratioasa.

Panoul de control este din inox antiamprenta si are doua butoane de tip push up retractabile (cel din stanga destinat controlului functiilor, iar cel din dreapta este folosit pentru reglarea temperaturii).

Acestea incadreaza un afisaj LCD de tip OptiSightTM (care ne ofera accesul instantaneu la diverse date si un control sporit al cuptorului). Sub afisaj gasim trei taste folosite la reglajul ceasului.

Citeste descreierea completa

AEG BE731442HM

Cuptorul electric incorporabil AEG BE731442HM este unul dintre noile modele din gama premium ale producatorului german, AEG.

Eficienta de ultima generatie

Noul sistem de convectie Thermic Air asigura circulatia uniforma a aerului in interiorul cavitatii si are ca rezultat incalzirea rapida a cuptorului iar temperaturile de coacere sunt reduse cu pana la 20% economisind astfel timp si energie.

Cuptorul MaxiKlasseTM are in dotare o sonda de carne (aflata de altfel in echiperea standard a oricarui model de cuptor electric din gama premium) care monitorizeaza temperatura din mijlocul alimentului. Atunci cand preparatul este gatit complet, sonda va opri automat cuptorul.

De altfel, la terminarea programelor cuptorul emite un semnal sonor care ne atentioneaza asupra acestui lucru.

Citeste descreierea completa

AEG BE501302HM cu sistem de convectie ThermiC Air

Cuptoarele electrice incorporabile le puteti alege dupa dorintele pe care le aveti. Functiile cuptorului reprezinta un punct important in alegerea pe care o veti face si de asemenea si design-ul.

Istoria design-ului in compania AEG

In 1976 a fost realizat primul cuptor electronic de catre compania germana AEG. Fondatorul design-ul industrial a fost Profesorul Peter Behrens. Ideea de “design simplu, dar puternic”aplicata produselor AEG a fost adusa in companie de catre el. Si in present, aceasta este ideea principala dupa care se ghideaza pentru compania AEG. Cand ne gandim la calitate si design, achizitionam produse AEG.

Acesta este unul dintre motivele pentru care va recomand cuptorul electric incorporabil AEG BE501302HM. Este din inox tratat antiamprenta.

Citeste descreierea completa

Maxi Klasse AEG BP501302HM

Cuptoarele electrice multifunctionale, incorporabile, va pot oferi o gama variata de preparate, pe care le puteti avea fara sa va mai stresati ca vi se ard produsele, asa cum se intampla adesea in cuptoarele pe gaz. Cu cele electrice aveti avantajul sa gatiti la o temperatura constanta si uniforma, iar timpul care poate fi setat este componenta ideala care va poate transforma in persoane ce gatesc cu calm. Nu mai exista frica de a uita cuptorul pornit.

 

Compania AEG si istoria design-ului ei

Primul cuptor electronic a fost realizat in 1976, de catre compania germana AEG. Profesorul Peter Behrens, fondatorul design-ul industrial a implementat ideea de “design simplu, dar puternic” si a aplicat-o produselor AEG. Si astazi, aceasta este ideea ce sta la baza realizarii produselor AEG. Daca doriti calitate in casele dumneavoastra si un design desavarsit, puteti cumpara produse AEG.

 

Citeste descreierea completa

AEG BP731462HM la un pret accesibil

Cuptorul electric incorporabil AEG BP731462HM este un cuptor care se incadreaza de minune in orice bucatarie moderna, fiabilitatea si elementele inovative ale acestuia ridicand gatitul la rang de arta.

Performanta AEG pentru preparate de tot felul

Cuptorul electric incorporabil AEG BP731462HM are 13 functii:

 • gatire la temperatura scazuta: frigere lenta pentru prepararea fripturilor fragede si suculente;
 • pizza: destinat coacerii produselor cu baza crocanta folosind un singur nivel al cuptorului si pentru prepararea pizza;
 • aer cald: se foloseste pentru a coace simultan mai multe preparate pe cele trei niveluri ale cuptorului si pentru deshidratarea alimentelor;
 • incalzire sus si jos: este folosita pentru coacerea alimentelor pe un singur nivel;
 • preparate congelate: folosita pentru prepararea rapida a mancarurilor cu o crusta crocanta si aurie (cartofi prajiti, wedges sau rulouri crocante);
 • gatire intensiva: destinata frigerii bucatilor mari de carne rosie sau de pasare cu os folosind un singur nivel, pentru gratinare si rumenire;
 • grill rapid: folosita pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari si pentru paine prajita;
 • grill: destinata frigerii la gratar a alimentelor plate si pentru paine prajita;
 • aer cald (umed): folosit la gatirea in principal a produselor de brutarie uscate si pentru coacere folosind un singur nivel al cuptorului. Folosirea acestei functii asigura si o economie de energie;
 • decongelare: pentru a dezgheta produsele congelate;
 • mentine cald: pentru a pastra mancarea calda;
 • eco prajire: folosita la optimizarea consumului de energie pe durata frigerii;
 • incalzire de jos: pentru a coace prajituri cu coaja crocanta si pentru a conserva alimentele.

Citeste descreierea completa

AEG Competence CombiSteamPro BS731472HM

Cu totii trecem prin momente dificile cand trebuie sa alegem cuptorul potrivit. Ne uitam cu atentie la functiile pe care aceste electrocasnice le au si incercam sa fim atenti daca ne ajuta. Suntem intr-o continua cautare si acest fapt se datoreaza tehnologiei care avanseaza cu o viteza direct proportionala cu nevoile noastre.

Cuptoarele electrice incorporabile le puteti alege acum si in functie de design-ul bucatariei si al electrocasnicelor pe care le aveti.

Design si istorie pentru AEG

Daca sunteti in cautatea unui cuptor din inox, dar v-ati saturat sa stati sa-l curatati mereu de urmele degetelor care raman impregnate pe el, va recomand cuptorul electric incorporabil AEG Competence CombiSteamPro BS731472HM. Este din inox tratat antiamprenta.

Compania germana AEG a realizat primul cuptor electronic in 1976. Profesorul Peter Behrens, cel care a fondat design-ul industrial, a fost pentru AEG intemeietorul conceptului de “identitate corporativa”. El a adus in cadrul companiei AEG ideea de “design simplu, dar puternic”. Aceasta a ramas ideea principala pentru compania AEG pana in present, pentru toate produsele.

Cand vrem sa achizitionam produse AEG stim ca ne putem baza pe calitate si design.

Citeste descreierea completa