Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

AEG BE501302HM cu sistem de convectie ThermiC Air

Cuptoarele electrice incorporabile le puteti alege dupa dorintele pe care le aveti. Functiile cuptorului reprezinta un punct important in alegerea pe care o veti face si de asemenea si design-ul.

Istoria design-ului in compania AEG

In 1976 a fost realizat primul cuptor electronic de catre compania germana AEG. Fondatorul design-ul industrial a fost Profesorul Peter Behrens. Ideea de “design simplu, dar puternic”aplicata produselor AEG a fost adusa in companie de catre el. Si in present, aceasta este ideea principala dupa care se ghideaza pentru compania AEG. Cand ne gandim la calitate si design, achizitionam produse AEG.

Acesta este unul dintre motivele pentru care va recomand cuptorul electric incorporabil AEG BE501302HM. Este din inox tratat antiamprenta.

 

VEZI AICI SI ALTE PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

Cuptor profesionist

Cuptorul electric incorporabil AEG BE501302HM mai este numit si cuptorul Maxi KlasseTM. Aceasta denumire ii revine in urma cumului de caracteristici avansate pe care le combina. Cuptorul detine si sistemul de convectie, ThermiC Air. Acesta asigura circulatia aerului intr-un mod regulat in cavitatea cuptorului. Timpul de gatit este mai scurt datorita nivelului de temperatura atins intr-un timp mai mic. De asemenea energia electrica va fi economisita. Toate aceste detalii va sunt oferite de catre compania AEG pentru a va asigura confortul si siguranta unui gatit uniform pentru orice preparat.

Va recomand acest model de cuptor electric incorporabil AEG BE501302HM, deoarece puteti utiliza afisajul interactiv OptiSightTM . Astfel, planurile pe care vi le faceti pot fi respectate prin programarea cuptorului sa porneasca sau sa se opreasca la orele pe care le doriti.

 

Cuptorul electric incorporabil AEG BE501302HM este un cuptor de ultima generatie. Are 3 niveluri de coacere unde puteti pozitiona tavile sau gratarul din sarma de inox.

 

In partea superioara este panoul de comanda, din inox. Are de la stanga la dreapta: butonul de selectare pentru functiile cuptorului, bec/simbol de alimentare, dispozitivul de programare electronic, butonul de selectare a temperaturii si alt bec/simbol de alimentare.

Dispozitivul de programare electronic are un afisaj LCD, iar sub afisaj aveti setarile curente ale cuptorului (de la stanga la dreapta):

 • Ceas
 • Minus: pentru setare timp
 • Cronomentru
 • Plus: pentru setare timp
 • 0C: Temperatura

 

Tehnologie si performanta

Cuptorul electric incorporabil AEG BE501302HM are 10 functii:

 • pozitia oprit;
 • 0C: incalzirea rapida;
 • aer cald: pentru coacere simultana pe 3 pozitii ale rafturilor;
 • pizza: se realizeaza coacerea pe 1 nivel pentru mancarurile ce necesita baza crocanta;
 • gatire la temperatura scazuta: pentru fripturi;
 • incalzire sus/jos: pentru coacere si prajire pe o pozitie a nivelului;
 • incalzire jos: pentru conservarea alimentelor si pentru prajituri a caror coaja trebuie sa fie crocanta;
 • decongelare;
 • aer cald (umed): pentru prepararea produselor coapte in forma, pe un anumit nivel;
 • grill: functioneaza rezistenta grill-ului pentru rumenirea preparatelor sau pentru a praji paine;
 • gatire intensiva: pentru frigerea bucatilor mari de carne.

Dulciurile, vedetele petrecerilor

Daca suneti impatimiti ai dulciurilor sau daca aveti copii le puteti realiza petreceri rapide, datorita acestui model de cuptor electric AEG BE501302HM. Existenta tavii MaxyTrayTM va ofera posibilitatea sa gatiti cu 20% mai multe prajituri fata de o tava normala.

Energia electrica si bugetul familiei

Consumul acestui cuptor electric va ajuta sa economisiti energie electrica. Clasa energetica a produsului este clasa A+. Acest aspect este echivalent cu un consum mic de energie electrica.

Calitate silentioasa

Usa acestui model de cuptor electric incorporabil AEG BE501302HM poate fi inchisa silentios. Acest aspect se datoreaza tehnologiei SoftMotion.

 

Siguranta atingerii

Modelul AEG BE501302HM detine usa “Safe to Touch Plus”. Ea este echipata cu un strat termoreflectorizant. Usa este rece la atingere, iar caldura ramane in interiorul cuptorului. Acest aspect ofera o protectie tuturor celor care se afla in preajma cuptorului cand acesta este in functiune.

Cuptorul este dotat cu:

 • 1 tava din email pentru prajituri
 • 1 tava colectoare email
 • 1 gratar de sarma din inox

Volumul interior al cuptorului este de 71 de litri. La aceasta capacitate veti gati in acelasi timp mai multe preparate.

Cuptorul electric incorporabil AEG BE501302HM are dimensiunile de 5.94 x 5.94 x 5.67 si o putere electrica de 3500 de Wati.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *