Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Pret mic la AEG BE3301302M

Cuptorul incorporabil AEG BE3301302M este numai unul dintre modelele cu care corporatia din Germania si-a propus sa cucereasca piata din Romania.

Designul cuptorului este simplist (realizat din sticla si inox de cea mai buna calitate) si confera bucatariei noastre o nota gratioasa.

Panoul de control este din inox antiamprenta si are doua butoane de tip push up retractabile (cel din stanga destinat controlului functiilor, iar cel din dreapta este folosit pentru reglarea temperaturii).

Acestea incadreaza un afisaj LCD de tip OptiSightTM (care ne ofera accesul instantaneu la diverse date si un control sporit al cuptorului). Sub afisaj gasim trei taste folosite la reglajul ceasului.

 

VERIFICA OFERTA ACTUALA AICI

 

Prepartate rapide, cu profesionalism gatite

Cuptorul incorporabil AEG BE3301302M are dotat cu un numar de 8 functii:

 • caldura de sus si de jos: functia ideala pentru a coace si praji alimentele pe un singur nivel al cuptorului;
 • incalzire sus: destinata pentrurumenirea painii si produsele de patiserie si pentru a termina alimentele deja gatite;
 • incalzire jos: destinata pentru a coace prajituri cu coaja crocanta si pentru a conserva alimentele;
 • grill: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate si pentru paine prajita;
 • grill rapid: pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari si pentru paine prajita;
 • gatire intensiva: destinata frigerii bucatilor mari de carne rosie sau de pasare cu os folosind un singur nivel;
 • aer cald: se foloseste pentru a coace simultan preparatele pe 3 niveluri ale rafturilor si pentru deshidratarea alimentelor;
 • pizza: destinata pentru preparare pizza si pentru coacerea mancarurilor care necesita o rumenire mai intensa si o baza crocanta;

Rezistenta folosita la incalzire are forma de inel, fapt ce asigura o incalzire uniforma a cuptorului. Pentru a se obtine rezultate mai bune, in partea superioara avem un element de incalzire suplimentar care este detasabil pentru a facilita curatarea acestuia. Acesta poate fi si mutat in diverse pozitii care pot asigura rezultate mai bune in procesul de gatire.

Economia din bucatarie

Clasa energetica este A, fapt ce duce la un consum redus de energie.

Timerul cu ajutorul caruia se poate regla durata de prepararea a produselor este prezent in varinta electronica, care este mult mai usor de folosit, iar la terminarea programelor cuptorul va emite un semnal acustic.

Controlul temperaturii se face in mod electronic in gama 50 – 250 grade Celsius.

Volumul cavitatii este generos, de 72 de litri si ne ofera posibilitatea de a prepara mai multe produse in acelasi timp, folosind vase de marimi si forme diferite.

Interiorul este structurat pe trei niveluri si dispune de un acces imbunatatit (prin culisare sistemului de ghidaje situat in partea superioara) catre toate nivelurile de gatire. Acesti suporti sunt detasabili si se pot spala in masina de spalat vase.

Cuptorul este prevazut cu un raft inalt de sarma cromata, o tava de prajituri din email si o tava colectoare tot din email.

Curat prin Aqua Clean

Curatarea cavitatii cuptorului se face cu ajutorul sistemului Aqua Clean. Aceasta este o functie de autocuratare cu aburi si se realizeaza prin umplerea unei tavite speciale cu apa, dupa care se porneste functia de autocuratare. Apa din tavita se va transforma in aburi fierbinti si va asigura curatarea cuptorului.

Iluminarea interioara este asigurata de un bec halogen care ne ofera o vizibilitate excelenta a cavitatii.

Usa este din sticla si are in partea superioara un maner tip bara de inox masiv, iar sistemul de deschidere este rabatabil la 90 de grade. Sticla din care este realizata este triplu stratificata, iar rezultatul este efectul de ”usa rece” in exterior, iar acest lucru ne protejeaza de riscul unor arsuri accidentale.

Pe partea interioara producatorul vine in ajutorul nostru prin amplasarea unui grafic de coacere care ne ofera informatii referitoare la durata programelor.

Produsul are in dotare un ventilator cu dublu rol si este utilizat atat in procesul de gatire cat si pentru racirea ansamblului atunci cand acesta inceteaza sa functioneze.

Cuptorul incorporabil AEG BE3301302M are dimensiunile 594 x 594 x 568 si o putere electrica instalata de 2780 wati.

 

ALTE OPINII POT SA APARA SI AICI

 

2 Responses to Pret mic la AEG BE3301302M

 1. mihai tudor says:

  buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti care din cele 2 cuptoare este mai ok.
  Electrolux EOA5750AOX sau AEG BE3301302M
  va multumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *