Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zanussi ZOB442X

Cuptorul electric incorporabil Zanussi ZOB442X face parte din gama entry a producatorului, fiind cautat datorita fiabilitatii acestuia si a unui raport calitate / pret rezonabil.

Volumul cuptorului este suficient, avand 57 de litri structurat pe doua nivele si are doua ghidaje telescopice care usureaza manevrarea tavilor, fiind construit din email lucios de care mancarea se lipeste foarte greu.

Citeste descreierea completa

Modelul rustic Zanussi ZOB33701CR negru

Zanussi ZOB33701CRPentru cei care doresc sa aiba o bucutarie rustica, din fericire si incorporabile rustice se gasesc destul de usor acum, caci toti producatorii de cuptoare au macar una sau doua modele rustice. Un asfel de model este si cuptorul incorporabil Zanussi ZOB33701CR – cel negru, producatorul Zanussi momentan mai are un model bej – care va arata bestial in bucataria ta. Pe multe site-uri care comercializeaza acest model el apare ca avand eficienta energetica de A++, insa pe pagina producatorului este trecut A, asa ca mai bine verificati.

Citeste descreierea completa

Zanussi ZOC25601XK

zanussi ZOC25601XKCuptorul incorporabil electric Zanussi ZOC25601XK este printre putinele cuptoare (aici intelegem toti producatorii) care are un pret dub 1000 lei dar totodata poate coace pe mai multe nivele totodata. De ce am specificat acest lucru inainte de a vedea functiile cuptorului? Deoarece momentam gasim pe piata in jur de 500 de modele de cuptoare de la multi producatori, insa cuptoare sub 1000 de lei sunt vreo 30!
ZOC25601XK are o capacitate de 60 litri, deci este cam mijlocie – o eficienta energetica de A, are afisaj electronic, si dispune de 6 functii de coacere.
Citeste descreierea completa