Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zanussi ZOC25601XK

zanussi ZOC25601XKCuptorul incorporabil electric Zanussi ZOC25601XK este printre putinele cuptoare (aici intelegem toti producatorii) care are un pret dub 1000 lei dar totodata poate coace pe mai multe nivele totodata. De ce am specificat acest lucru inainte de a vedea functiile cuptorului? Deoarece momentam gasim pe piata in jur de 500 de modele de cuptoare de la multi producatori, insa cuptoare sub 1000 de lei sunt vreo 30!
ZOC25601XK are o capacitate de 60 litri, deci este cam mijlocie – o eficienta energetica de A, are afisaj electronic, si dispune de 6 functii de coacere.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII LA ACEST MODEL

Functiile de coacere al cuptorului Zanussi ZOC25601XK:

Caldura de sus +jos : functioneaza elementele de incalzire superioare si inferioare, idealpentru a coace si a praji alimente pe 1 pozitie a raftului.
Gatire cu aer cald: pentru a frige sau coace alimente cu aceeasi temperatura de gatire, pe mai mult de un 1 pozitie a raftului, fara transfer de aroma, caci pe langa elementele de incalzire ventilatorul distribuie uniform aerul fierbinte.
Grill: sau grill mic pentru frigerea la gratar a alimentelor plate si pentru paine prajita.
Grill rapid: Pentru frigerea la gratar a alimentelor plate in cantitati mari si pentru paine prajita, la alti producatori mai regasiti aceasta functie sub numele de grill mare
Gatire intensiva: pentru a frige bucati mai mari de carne rosie sau de gaina cu os pe 1 nivel al raftului. De asemenea, pentru gratinare si rumenire. Defapt este grill mare cu ventilare.
Incalzire jos: Pentru a coace prajituri cu coaja crocanta si pentru a conserva alimentele, functioneaza doar elementul de jos.

Si deoarece are afisaj electronic se poate seta:
Ora
Cronometrul: Pentru a seta timpul pentru numaratoarea inversa, la final va emite semnale acustice de avertizare. Acesta nu are legatura cu programul de coacere, deci nu va opri cuptorul.
Durata: pentru setarea duratei de gatit
Sfarsit: pentru a seta ora cand cuptorul trebuie sa se dezactiveze. Deci putem programa cuptorul pentru o gatire ulterioara.

Deoarece  este un model de ieftin nici nu putem avem pretentii mai mari de la acest cuptor, dupa parerea mea “stie mai multe” decat ma asteptam.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *