Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zanussi ZOB442X

Cuptorul electric incorporabil Zanussi ZOB442X face parte din gama entry a producatorului, fiind cautat datorita fiabilitatii acestuia si a unui raport calitate / pret rezonabil.

Volumul cuptorului este suficient, avand 57 de litri structurat pe doua nivele si are doua ghidaje telescopice care usureaza manevrarea tavilor, fiind construit din email lucios de care mancarea se lipeste foarte greu.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL   

 

Cuptorul electric incorporabil Zanussi ZOB442X are 3 functii:

  • caldura de sus si de jos: functioneaza elementele de incalzire de sus si de jos, functie recomandata pentru a coace si a praji produsele folosind un singur nivel;
  • gatit fortat cu aer cald: functioneaza concomitent elementele de incalzire situate in partea de sus si de jos si ventilatorul, functia fiind utilizata pentru prepararea alimentelor care necesita aceeasi temperatura de gatire utilizand mai multe nivele, iar aromele nu se amesteca;
  • gratar: functioneaza grill-ul, functie dedicata pentru prajirea la gratar a cantitatilor mari de carne plata si pentru painea prajita.

Cuptorul are un aer modern fiind imbinarea intre sticla si inox antiamprenta , incadrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna.

Panoul de control este din inox si are doua butoane :

  • buton pentru controlul temperaturii;
  • buton pentru controlul functiilor;

Este prezent si un afisaj de tip LCD pe care putem urmari:

  • indicatoarele functiei;
  • indicator timp;
  • buton selectare;
  • buton plus si minus.

Tot pe panoul de control este prezent si led care este indicatorul de temperatura.

Ventilatorul este folosit atat pentru racirea ansamblului (porneste automat odata cu oprirea cuptorului), cat si in procesul de pregatire al mancarii distribuind caldura uniform in incinta , alimentele fiind mentinute la o temperatura constanta si nu mai trebuie intoarse pe durata prepararii.

Controlul temperaturii este mecanic, iar timerul electronic care ne ofera posibilitatea setarii timpului in care sa fie gata produsele este prezent, gama temperaturilor in cuptor fiind intre 50 – 250 grade Celsius.

Produsul se opreste automat la sfarsitul programelor, emitand un semnal acustic ce atentioneaza utilizatorul asupra acestui lucru.

Iluminarea este realizata prin intermediul unui bec pozitionat pe peretele din spate al cavitatii cuptorului, fiind posibila si folosirea independenta a acestuia prin utilizarea comenzii “Bec cuptor”.

Usa are un sistem de deschidere rabatabil si se poate scoate, usurand astfel accesul in cuptor.

Cuptorul are ca si accesorii o tava de aluminiu pentru prajituri si un gratar cromat pentru grill.

Cuptorul electric incorporabil Zanussi ZOB442X are dimensiunile de 590 x 594 x 560 si o putere electrica instalata de 1875 wati.

 

ALTE OPINII APAR SI AICI   

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *