Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

pret accesibil la Bosch HBN532S0F

Cuptorul electric incorporabil Bosch HBN532S0F este alegerea ideala pentru cei care isi doresc  un cuptor electric performant, recomandat si de brandul german care este recunoscut pe piata datorita rezistentei produselor.

Cuptorul are o silueta eleganta fiind construit din inox si sticla neagra, fapt ce confera o nota de distinctie care se va extinde si asupra bucatariilor din care va face parte.

Citeste descreierea completa

HRG6769S2 modelul premium de la Bosch

Cuptorul electric multifunctional Bosch HRG6769S2 cu optiune de aburi reprezinta un produs din gama de varf a producatorului german, modelul fiind perfect incadrat intr-o bucatarie moderna.

Panoul frontal este realizat din inox, avand comenzile grupate in partea de mijloc. Tehnologia aplicata este una de varf, fiind folosite trei ecrane TFT de 2.5” cu afisaj color si taste tip TouchControl.

 

Citeste descreierea completa

Bosch HBG655NS1 cu afisaj color si 13 functii de coacere

Cuptorul electric multifunctional Bosch HBG655NS1 este un cuptor ultramodern recent introdus pe piata romaneasca, facand parte din gama medium a celor de la Bosch.

Usa este realizata din sticla, geamul fiind partial blurat, cu insertie de inox in partea inferioara si cu un maner ergonomic de deschidere a usii. Deschiderea acesteia  se face prin rabatare usa putandu-se extinde complet, sistemul de amortizare fiind prezent in varianta SoftOpen si SoftClose. Geamul cuptorului este fabricat utilizand tehnologia CoolDoor ( temperatura maxima la jumatatea geamului este de maxim 40 grade Celsius, in conditiile in care este folosita functia incalzire superioara / inferioara la 180 de grade timp de o ora).

Citeste descreierea completa

HBN331S4J

Cuptorul electric Bosch HBN331S4J este printre cele mai noi modele introduse in Romania de catre producatorul din Germania, fiind o alegere excelenta daca iti doresti un cuptor elegant dotat cu cele mai noi tehnologii.

Nota de eleganta este data de inoxul si sticla de culoare neagra antracit folosite la constructia acestuia.

Citeste descreierea completa

Bosch HBN431E6Fcu afisaj digital

Cuptorul electric incorporabil Bosch HBN431E6F este printre cele mai noi modele din gama entry introduse pe piata romaneasca de catre producatorul german, fiind usor de folosit si incadrandu-se armonios in cele mai multe bucatarii.

Controlul temperaturii este realizat in mod mecanic, temperatura in interiorul produsului fiind intre 50 – 270 de grade Celsius, produsul fiind incadrat in clasa energetica B, fiind prezent si timerul care asigura setarea duratei de preparare a produselor.

Volumul cuptorului este de 66 de litri impartit pe patru niveluri, tavile fiind fixate cu ajutorul unui opritor pentru a nu atinge geamul iar suportii acestora sunt detasabili, fapt ce asigura o curatare usoara.

Citeste descreierea completa

HBN232E3

Cuptorul electric multifunctional Bosch HBN232E3 este unul dintre modelele recent introduse in Romania, fiind un produs usor de utilizat, cu ajutorul caruia prepararea produselor este ridicata la un nivel asemenator cu cel al bucatariilor profesioniste.

Cuptorul este realizat din inox si sticla, avand un aspect potrivit tuturor bucatariilor moderne.

Panoul de comanda este foarte usor de utilizat, avand doua butoane retractabile de inox (in stanga  butonul folosit la selectarea functiilor , in dreapta fiind cel folosit pentru reglarea temperaturii), in mijloc fiind prezent tastele de comanda si panoul de afisaj.

Citeste descreierea completa

Bosch HSG636ES1 din gama premium

bosch-hsg636es1Cuptorul electric multifunctional cu functie de aburi Bosch HSG636ES1 este incadrat in gama premium , si este un produs destinat celor mai exigente gusturi in materie de aparatura electrocasnica.

Volumul cavitatii interioare este generos, cifrat la 71 de litri,interiorul acesteia fiind emailat GranitEmail iar consumul de energie electrica este redus, produsul fiind incadrat in clasa energetica A.

Controlul temperaturii este electronic, iar iluminarea se realizeaza prin intermediul unui bec de tip led, existand si un intrerupator pentru iluminarea cuptorului.

Citeste descreierea completa

Design rustic la Bosch HBA23RN61

bosch-hba23rn61Cuptorul electric multifunctional cu design rustic Bosch HBA23RN61 face parte din gama entry a producatorului german, datorita designului fiind parca desprins din bucataria bunicii, fapt ce il face cea mai potrivita alegere pentru clientii ale caror gusturi sunt influentate de nostalgia copilariei.

Citeste descreierea completa

Micutul Bosch CDG634BS1

bosch-cdg634bs1Cuptorul compact cu aburi Bosch CDG634BS1 face parte din gama medium a producatorului german. Prezinta un design modernist, fiind realizat dintr-o combinatie de inox si sticla, cu un plus pentru usa cuptorului, al carei geam de observatie a cavitatii o apropie foarte mult de un semineu, lucru care confera acestui produs o nota de distinctie .

Citeste descreierea completa

Varful de gama HBG656RS1 de la Bosch

bosch-hbg656rs1Cuptorul electric multifunctional Bosch HBG656RS1 face parte din gama de varf a producatorului german.

Volumul cuptorului  este de 71 de litri, interiorul fiind emailat, cuptorul fiind incadrat in clasa ultraeconomica A+, ceea ce inseamna un consum de energie electrica extraordinar de redus.

Citeste descreierea completa

Modelul rustic Bosch HBA23BN61

bosch-hba23bn61Cuptorul electric multifunctional cu design rustic Bosch HBA23BN61 este un alt model din gama entry al celor de la Bosch care prezinta un aspect deosebit, fiind destinat bucatariilor amenajate in mod vintage.

Panoul de comanda este realizat din sticla, putandu-se remarca prezenta doua butoane mecanice , cel din stanga fiind destinat pentru comanda functiilor, iar cel din dreapta fiind folosit pentru controlul temperaturii, acestea incadrand  un ceas realizat in stil retro, acestea fiind insotite de prezenta unui timer care ofera posibilitatea de a seta timpul in care sa fie gata preparatele.

Citeste descreierea completa

Bosch HBN231E4 cu sase functii

bosch-hbn231e4Cuptorul electric multifunctional Bosch HBN231E4 este unul dintre modelele din gama de mijloc ale echipei Bosch.

Volumul cavitatii este unul suficient pentru un gatit de buna calitate, cuptorul avand o capacitate de 67 de litri, iar clasa energetica este una care asigura un consum redus de energie, produsul fiind incadrat in clasa energetica A.

Are un aspect ultramodern, fiind realizat din inox si sticla.

Citeste descreierea completa

Bosch HBB43C350 cu 7 functii de coacere

bosch-hbb43c350Cuptorul electric incorporabil Bosch HBB43C350 face parte din gama medium a echipei germane si este un produs modern, in ton cu ultimele exigente de pe piata romaneasca.

Cuptorul este realizat din inox si sticla neagra, usa prezentand si un maner de deschidere usor de utilizat.

Citeste descreierea completa

Bosch HNG6764S cu optiuni de incalzire cu aburi

bosch-hng6764s1Cuptorul multifunctional electric cu optiuni de microunde si aburi HNG6764S1 face parte din gama de lux a celor de la Bosch.

Materialele utilizate la realizarea acestuia sunt de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre inox-ul din care este realizat panoul frontal de comanda si sticla folosita la realizarea usii cuptorului.

Citeste descreierea completa

HBG6750B1 din gama premium de la Bosch

panou-bosch-hbg6750b1Cuptorul incorporabil electric multifunctional Bosch HBG6750B1 este unul dintre noile modele din gama premium al producatorului german de electrocasnice. Acest model de cuptor este destinat celor mai rafinate gusturi in materie de bucatarie modernista, lucru care se observa incepand cu  designul avantgardist al cuptorului, trecand prin calitatea materialelor folosite, si terminand cu cele mai noi cuceriri ale tehnicii cu care este echipat produsul.

Panoul frontal de control cat si usa cuptorului sunt realizate din sticla neagra, iar geamul cuptorului pastreaza aerul elegant al produsului fiind realizat din sticla blurata.

Citeste descreierea completa

Bosch HBG33B530 cu usa ColorGlass Quartz

bosch-hbg33b350Cuptorul electric incorporabil multifunctional Bosch HBG33B530 face parte din gama de mijloc a producatorului german, fiind destinat utilizatorilor cu preferinte de ultima ora in ceea ce priveste tehnologia in materia de electrocasnice.

Produsul este realizat din inox in cea mai mare parte, utilizat in combinatie cu sticla folosita pentru realizarea geamului cuptorului.

Citeste descreierea completa

Bosch HBN439E4 la un pret mic

bosch-hbn439e4Cuptorul electric incorporabil Bosch HBN439E4 face parte din clasa entry a producatorului neamt si este unul dintre cuptoarele noi aparute pe piata romaneasca.

Acest model este unul atent lucrat, fiind o imbinare intre inox, care este folosit pentru realizarea panoului frontal, si sticla neagra, folosita la realizarea usii cuptorului. Se remarca faptul ca geamul cuptorului este cu totul deosebit fata de modelele altor producatori, prin faptul ca aceste este blurat , imbunatatind designul general al produsului.

Citeste descreierea completa

Bosch HBA64B056F cu sase functii de coacere

bosch-hba64b056fCuptorul electric multifunctional Bosch HBA64B056F  este unul dintre noile modele situate in segmentul de mijloc al producatorului german.

Designul acestuia este unul atragator, folosindu-se materiale de inalta calitate,  si este ideal pentru  o bucatarie moderna.

Citeste descreierea completa

Rusticul Bosch HBA23BN21 cu 8 functii

bosch-hba23bn21Cuptorul electric incorporabil multifunctional Bosch HBA23BN21 este un cuptor care face parte din clasa medium a celor de la Bosh, fiind  un cuptor in stil rustic, destinat pasionatilor bucatariilor in stil vintage, completand astfel in mod ideal mobila de bucatarie realizata din mdf structurat antichizat, cu un cuptor electric multifunctional de ultima generatie.

Designul rustic al acestuia este evidentiat inca de la prima vedere, cuptorul avand culoarea granit emailat,  geamul usii cuptorului aducand cu gurile de alimentare ale vechile usi de soba de pe vremea copilariei noastre.

Panoul frontal are toate elementele grupate in mijlocul acestuia, cele doua butoane mecanice antichizate (cel din stanga fiind pentru controlul comenzii functiilor, si cel din dreapta controland reglarea temperaturii) incadrand un ceas mecanic realizat binenteles tot in stil vintage.

Citeste descreierea completa

Modelul premium Bosch HMG6764S1

bosch-hmg6764s1Cuptorul electric Bosch HMG6764S1 este un alt model pozitionat  in gama de lux al producatorului german Bosch prin care acesta isi propune sa cucereasca piata romaneasca. Este destinat unei bucatarii moderne,care imbina in mod util mobila purtand semnatura unor creatori de renume cu produsele electrocasnice  care intrunesc ultimile cuceriri in materie.

Materialul din care este realizat  cuptorul combina inoxul, din care este alcatuit panoul frontal si sticla care este folosita pentru realizarea usii cuptorului.

Panoul frontal contine in partea centrala nu mai putin de trei ecrane TFT de 2.5” cu afisaj color, a caror display animat ofera o usurinta deosebita in exploatare.

Citeste descreierea completa

Bosch HBA63B251 cu programul de coacere Hotair Eco

bosch-hba63b25Cuptorul incorporabil Bosch HBA63B251 este un model din seria 6, mid level, avand o capacitate de 60 de litri, dar mai importante sunt programele de coacere, si autocuratarea pirolitica. Desi oficial are o eficienta energetica de A, producatorul il claseaza la A -305, deci cu 30% mai eficient decat consumul cerut pentru a atinge clasa A. Insa deoarece oficial nu exista clasa mai buna ca A, desi cuptoarele ating consumuri electrice din ce in ce mai mici, Bosch HBA63B251 este de clasa A.

Citeste descreierea completa

Bosch HBA42S350E din seria 6 cu 7 functii de coacere

boschhba42s350eCuptorul electric Bosch HBA42S350E este una din putinele modele de la acest producator care este din seria 6, si totusi pretul lui la unele reduceri poate fi sub 2000 de lei. Avand 7 functii de coacere, afisaj electronic si chiar si extra-optiune, poate fi ideal pentru multe bucatarii si buzunare. Insa pentru unii poate fi un minus faptul ca are o capacitate de 62 litri, deci nu e chiar mare.

Citeste descreierea completa

Bosch HBG633NS1 din seria 8 alaturi de HBG633NB1

bosch-hbg633ns1Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NS1 face parte alaturi de modelul HBG633NB1 din seria 8 a electrocasnicelor Bosch, ceea ce inseamna ca este un model nou, si totodata avansat din punct de vedere tehnologic. Cele doua modele sunt total identice din punct de vedere a functionalitatii si a functiilor oferite, diferenta este doar la culoare, HBG633NS1 fiind modelul Silver iar HBG633NB1 cel negru (Black). Panoul de comanda este intuitiv, deci operarea acestor cuptoare este foarte usoara, la care ne ajuta si diplayul color TFT care ne afiseaza texte intregi (cum ar fi functia de incalzire selectata).

Citeste descreierea completa

Bosch HBN539S5 un model destul de accesibil

Bosch HBN539S5Cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 este una dintre cele mai accesibile modele de la acest producator, evident din punct de vedere financiar. Pe site-urile care comercializeaza acest model apar cateva greseli la specificatiile tehnice, si anume: cuptorul are un volum de 66 litri si nu de 67, eficienta energetica oficiala este de A si nu de A-20%, adica are un consum de 0.82kWh in modul de functionare de Convectie fortata si 0.98kWh in modul de convectie naturala. Deoarece in momentul de fata clasa maxima energetica este de A unii producatori afirma ca modelele lor consuma mai putin cu 10, 20% si de aici vine “noua clasa”.

Citeste descreierea completa

HBG43T320R un cuptor mai micut de la Bosch

Bosch HBG43T320RAsa cum stim cuptoarele Bosch nu sunt cele mai ieftine, insa calitatea trebuie platita! Modelul Bosch HBG43T320R este unul dintre cele mai ieftine modele al acestui producator (fiind si una din cele mai mici modele), insa fata de alte marci poate fi mai scump. HBG43T320R ne ofera in primul rand 7 functii de coacere, autocuratare catalitica, blocare acces copii, o eficienta energetica de clasa A, un panou de control foarte intuitiv si usor de folosit – precizez acest lucru caci la unele cuptoare chiar iti trebuie manualul de utilizare ca sa-ti dai seama cum se porneste un program.

Citeste descreierea completa

HBN431E3

Bosch HBN431E3Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E3 este un model mai vechi din seria 2, insa acest lucru nu inseamna ca nu merita achizitionat, ba maimult, daca nu vreti chiar cele mai noi tehnologii atunci un model din seria 2 este acum mult mai ieftin decat acum 2 ani. HBN431E3 are o capacitate medie de 67 de litrii, are si autocuratare catalitica, afisaj electronic, si ce este foarte important, un numar de 7 functii de coacere.

Citeste descreierea completa

HBA43T360 negru

bosch HBA43T360Cuptorul incorporabil electric Bosch HBA43T360 este un model din seria 6, ceea ce inseamna ca este un model destul de nou, cu tehnologii noi si inovatii in acest segment, insa pentru cei mai multi conteaza doar look-ul, fiind unul mai special, negru.
Si daca este seria 6, se specifica in multe locuri ca e Ecoclean! Potrivit producatorului:” Sistemul unic de autocuratare EcoClean nu presupune consum suplimentar de energie, facand intretinerea cuptorului foarte usoara. Un strat special compus din particule nanoceramice de pe peretii interiori ai cuptorului descompun murdaria, tot acest proces avand loc in timpul gatirii si fiind activ pe intreaga durata de functionare a aparatului. Aceasta economiseste timp si energie.” E cam mult marketing in acest Ecoclean, va recomand sa folositi funtia de autocuratare mai bine!

 

Citeste descreierea completa

HBN539E7

bosch HBN539E7Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7 este un model din seria 2,  ceea ce inseamna ca nu este un model foarte nou, insa acest lucru poate fi si benefic, caci preturile la aceste modele scad considerabil, insa specificatiile tehnice sunt mai bune in comparatie cu multi alti producatori, sau mai bine zis desi la Bosch e mai vechi, stie mai multe decat majoritatea modelelor de la alti producatori.
In primul rand trebuie sa rectific clasa energetica, care dupa multi vanzatori din online specifica ca este A-20%, insa producatorul specifica clar pe site-ul lui ca are o eficienta energetica de A. Inainte de a trece la functiile de incalzire, cateva alte aspecte importante legat de Bosch HBN539E7: are curatare catalitica, este cu convectie, un volum util de 67 de litrii, afisaj digital cu programator electronic pentru pornire si oprire automata, etc..

 

Citeste descreierea completa

HBN532E5 cu eficienta energetica ridicata

Bosch HBN532E5Cuptorul incorporabil electric Bosch HBN532E5 face parte din seria 2 a cuptoarelor Bosch, ceea ce inseamna ca este un model mai simplu, insa in comparatie cu multe alte modele de la alti producator estere un model exceptional.
Are o capacitate destul de mare de 67 de litrii, insa mai important este clasa de eficienta energetica ridicata de A-20%, numar mare de programe de coacere, si functii care sunt binevenite.

Citeste descreierea completa

HBA43T350

Bosch HBA43T350Cuptorul incorporabil electric Bosch HBA43T350 face parte din seria 6 din aceasta categorie, ceea ce inseamna ca este un model destul de nou, cu tehnica mai avansata fata de modele anterioare, insa evident este ceva mai scum.
Are 7 functii de coacere + cel de lumina, sistem de autocuratare Ecoclean, interior rezistent din GranitEmail, grill cu suprafata variabila, afisaj digital cu programator electronic pentru pornire si oprire automata, si sitem de protectie impotriva accesului copiilor.

Citeste descreierea completa