Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Bosch HBG633NS1 din seria 8 alaturi de HBG633NB1

bosch-hbg633ns1Cuptorul incorporabil Bosch HBG633NS1 face parte alaturi de modelul HBG633NB1 din seria 8 a electrocasnicelor Bosch, ceea ce inseamna ca este un model nou, si totodata avansat din punct de vedere tehnologic. Cele doua modele sunt total identice din punct de vedere a functionalitatii si a functiilor oferite, diferenta este doar la culoare, HBG633NS1 fiind modelul Silver iar HBG633NB1 cel negru (Black). Panoul de comanda este intuitiv, deci operarea acestor cuptoare este foarte usoara, la care ne ajuta si diplayul color TFT care ne afiseaza texte intregi (cum ar fi functia de incalzire selectata).

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACESTE MODELE

Functii de incalzire la cuptorele Bosch HBG633NS1 si HBG633NB1:

Convectie aer 4D: va functiona elementul de incalzire circular din spatele cuptorului alaturi de ventilator, care distribuie uniform caldura. Temperatura maxima selectabila este de 275 °C. Este ideal pentru coacere sau prajire pe mai multe niveluri
Incalzire inferioara/superioara: pantru copt si prajit in mod traditional. Caldura va fi emanata de sus ji de jos. La acest mod temperatura maxima este de 300°C.
Convectie aer Eco: functioneaza la fel ca si modul 4D, insa pentru coacere pe un singur nivel, fiind optimizat consumul energetic.
Incalzire inferioara/superioara Eco: pentru prepararea optimizata energetic a alimentelor alese.
Grill cu convectie aer: pentru prajirea carnii, chiar si in bucati mari, caci aerul cald e distribuit uniform cu ajutorul ventilatorului.
Grill mare: pentru fripturi si carnaciori sau paine prajita. Aceasta funtie are trei trepte: slab, mediu, puternic
Grill suprafata mica: se incalzeste doar suprafata din mijloc a elementului de grill. Si aceasta functie de coacere are trei niveluri selectabile.
Pizza: fubctioneaza elementul de incalzire inferior alaturi de cel inelar din spatele cuptorului. Este ideal pentru prepararea pizzei si a alimentelor care necesita multa caldura de jos.
Caldura inferioara: caldura este distribuita doar de jos. Temepratura maxima este de 350°C.
Decongelare: pentru o decongelare delicata a alimentelor inghetate. Temperatura selectabila este intre 30-60°C.

Temperatura reglabila la aceste doua cuptoare este intre 30 si 300°C, iar puterea maxima consumata este de 3.8kWh. In ,od de convectie fortata, consumul de energie per ciclu este de 0.69 kWh. Ca si functii, insa care nu tin de modul de incalzire, avem Ceas cu alarma, siguranta pentru copii si iluminat interior.

Cu siguranta nu sunt modele ieftine, insa vorbim de o marca recunoscuta si in acest domeniu, modele de ultima genaratie, cu o capacitate de 71 litri, si 10 0 functii de coacere, din care 2 ECO.

CEL MAI BUN PRET ESTE DE OBICEI AICI

Salvează

4 Responses to Bosch HBG633NS1 din seria 8 alaturi de HBG633NB1

 1. Ady says:

  Bună, am achiziționat un cuptor bosch HBG633NS1 și l-am primit fără instrucțiuni în limba romana, Cum as putea sa găsesc instrucțiuni pt ca furnizorul nici nu răspunde la telefon?

 2. paradisej says:

  @Ady invata engleza. WTF… sa nu stii engleza in 2018 e grav fratiuer

 3. Ciorian says:

  Si cand primesti manualul in poloneza ? 🤣🤣

 4. UNGUREANU MONICA says:

  Buna ziua!
  Am un cuptor electric Bosh tip HG6B50C0, de cca . 6 ani si a aparut un blocaj . Am actionat functia de curatare – decalcifiere (ca urmare a recomandarilor afisate), si dupa o serie de actiuni (schimbare apa clatire) se repeta aceleasi indicatii la nesfarsit privind apa de clatire. Programul de curatare nu se incheie si nu pot folosi cuptorul .
  Va rog sa-mi indicati ce trebuie sa fac pentru resetarea programului de functionare a cuptorului ca sa ies din aceasta functie. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *