Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zilan Ultra ZLN 7550 de 32 litri

Zilan Ultra ZLN 7550 de 32 litri
3.5 (70%) 2 votes

Cuptorul electric Zilan ZLN 7550 este un cuptor electric compact elegant, de culoare rosie, usor de utilizat si de instalat.

Cuptorul electric Zilan Ultra ZLN 7550 are trei functii:

  • Incalzire superioara: functie recomandata pentru prajirea bucatilor de carne si pentru rumenirea partii superioare a produselor;
  • Incalzire inferioara: ideala pentru rumenirea si coacerea partii inferioare ale preparatelor si pentru produsele de patiserie;
  • Incalzire superioara si inferioara: cu ajutorul acestei functii se poate prepara marea majoritate a produselor;

Rezistentele sunt CR Ni, fapt ce le ofera o fiabilitatea sporita.

Volumul interior al cuptorului este de 32 de litri, structurat pe doua niveluri.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Utilizatorul beneficiaza si de numeroase accesorii:  o tava dreptunghiulara cu dimensiunile de 39 x 34 x 4 (cm), o tava rotunda cu un diametru de 34 de centimetri si o inaltime de 4 centimetri si un gratar din sarma cromata.

Produsul beneficiaza de un termostat ce poate fi reglat in intervalul 50 – 320 de grade Celsius sau prin cele trei trepte de temperatura presetata.

Cuptorul dispune si de un grill pozitionat in partea superioara, care poate fi folosit impreuna cu rezistenta superioara si este utilizat in prajirea bucatilor mari de carne.

Mancarurile pot fi preparate fara grija ca se pot uita un cuptor. Un timer ne ofera posibilitatea de a programa durata ciclului de gatire, si poate fi reglat pana la 90 de minute.

La sfarsitul programului cuptorul va opri automat se va emite un semnal acustic.

Cuptorul este foarte usor de controlat, cu ajutorul a trei butoane ce sunt folosite la reglarea timerului, controlul temperaturii si selectarea functiilor.

Usa are un geam mare de sticla termorezistenta, ce ofera o vizibilitate buna in interior si ofera o buna izolare a cuptorului. Insa copii mici sa se invete, sa nu puna mana pe geam!

Cuptorul electric Zilan ZLN 7550 are o putere electrica instalata de 1300 wati, o greutate de 5 kilograme si dimensiunile de 53 x 40 x 34 (cm).

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *