Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zilan Rotary ZLN-8475 cu rotisor si capacitate de 37 de litri

Zilan Rotary ZLN-8475 cu rotisor si capacitate de 37 de litri
4 (80%) 2 vote[s]

Cuptorul electric multifunctional Zilan ZLN-8475 este unul dintre cele mai noi modele de cuptoare electrice compacte, iar culoarea rosie iese in evidenta in orice bucatarie moderna.

Cuptorul electric multifunctional Zilan Rotary ZLN-8475 are trei functii:

  • rezistenta superioara: destinata prepararii si frigerii bucatilor mari de carne. Functioneaza numai rezistenta de sus;
  • rezistenta inferioara: destinata prepararii bucatilor plate de carne si a produselor de patiserie, functioneaza numai elementul de incalzire de jos;
  • rezistenta inferioara plus inferioara: aceasta functie este potrivita pentru prepararea mai multor feluri de mancare. Functioneaza simultan ambele elemente de incalzire.

Capacitatea de 37 de litri a cuptorului este suficienta pentru a prepara simultan mai multe feluri de mancare.

 

 

VEZI AICI CATEVA REVIEWURI DESPRE ACEST MODEL

 

Accesoriile sunt bogate. Ne stau la dispozitie o tava dreptunghiulara cu dimensiunile de 39 x 73 x 3 (cm), o tava rotunda cu o inaltime de 5 centimetri si un diametru de 38 de centimetri, un gratar cromat si un rotisor ce usureaza prajirea carnii de pasare.

Controlul temperaturii este foarte usor de efectuat cu ajutorul termostatului reglabil incorporat. Temperatura poate fi setata in intervalul cuprins intre 80 – 320 grade Celsius, cuptorul avand un numar de trei trepte de temperatura.

Este prezent si un timer mecanic ce ne ajuta la reglarea intervalului de timp necesar prepararii produselor. La sfarsitul acestui program cuptorul se va opri automat si va emite un semnal acustic.

Usa are un geam termorezistent de dimensiuni mari, fapt ce asigura o vizibilitate excelenta a incintei cuptorului.

Cele trei butoane rotative de inox asigura controlul cuptorului si sunt folosite pentru reglarea timerului, selectarea functiilor si reglarea temperaturii interioare.

Cuptorul electric multifunctional Zilan Rotary ZLN-8475 are o putere electrica instalata de 1400 wati, dimensiunile de 54 x 40 x 34 (cm) si o greutate de 5 kilograme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *