Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zilan Pasha ZLN-2294

Zilan Pasha ZLN-2294 Un cuptor robust pentru orice bucatarie

Bucatariile moderne trebuie sa fie echipate cu cele mai noi si utile aparate electrocasnice, iar cuptorul Zilan Pasha ZLN-2294 este un produs pe care ne putem baza in orice imprejurare.

Simplu si robust cuptorul are o putere de 1300 wati, ceea ce ne ofera garantia ca preparatele noastre vor fi gata intr-o perioada scurta de timp iar gustul acestora va fi minunat.

 

 

Un cuptor cu un volum interior mare

Zilan Pasha ZLN-2294 este unul dintre cuptoarele electrice independente ce m-a impresionat prin volumul interior mare, de 35 de litri iar acest lucru mi-a permis sa folosesc vase de dimensiuni mai mari, sau sa pregatesc doua feluri de mancare utilizand doi recipienti de dimensiuni reduse.

Pentru a fi siguri ca vom alege temperatura potrivita cuptorul ne pune la dispozitie nu mai putin de trei trepte de temperatura, iar temperatura poate fi reglata in intervalul 40 – 230 de grade.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Una dintre cele mai mari probleme ale mele este ca sunt destul de ocupat in momentul in care ajung acasa si nu de putine ori ma uitat cuptorul pornit o perioada mai lunga de timp, iar acest lucru a avut ca rezultat (in cel mai bun caz) arderea mancarurilor.

De cand am cumparat cuptorul Zilan Pasha ZLN-2294 acest lucru a devenit o simpla amintire neplacuta, deoarece aceste este echipat cu un timer ce poate fi reglat intre 10 si 90 de minute, iar la terminarea programului cuptorul emite un semnal sonor destul de puternic pentru a imi atrage atentia.

Daca nici avertizarea sonora nu este suficienta, atunci cuptorul se va opri automat dupa o scurta perioada de timp.

Geamul transparent din sticla termorezistenta ne permite in orice moment sa vedem care este stadiul in care se afla preparatele, iar faptul ca acesta este rezistent la o temperatura ridicata ne ofera siguranta in exploatare.

 

Bucataria noastra va arata intotdeauna bine

 

Designul cuptorului are o nota sobra ce va atrage intotdeauna atentia. Realizat din tabla neagra acesta se incadreaza in orice bucatarie (indiferent de stilul in care este mobilata), iar comenzile sunt alcatuite din trei butoane mecanice de mari dimensiuni, utilizate pentru:

  • Controlul temperaturii (butonul de sus);
  • Setarea timerului (butonul din mijloc);
  • Alegerea functiilor (butonul de jos).

 

Zilan Pasha ZLN-2294 mi-a adus aminte de cuptoarele electrice incorporabile datorita faptului ca este prevazut cu doua rezistente Crom – Nichel, avand astfel trei functii:

  • Rezistenta superioara;
  • Rezistenta inferioara;
  • Rezistenta inferioara si superioara.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Astfel vom fi siguri ca am ales intotdeauna metoda cea mai potrivita pentru prepararea alimentelor, pentru ca acestea sa aiba gustul copilariei noastre.

Accesoriile sunt formate dintr-o tava de copt cu dimensiunile 42 x 28 x 3 centimetri si de un gratar de sarma cromata.

Cuptorul Zilan Pasha ZLN-2294 are dimensiunile de 58 x 33 x 30 centimetri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *