Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zilan Maximo ZLN-8204 de 32 de litri

Zilan Maximo ZLN-8204 de 32 de litri
2.5 (50%) 2 votes

Cuptorul electric Zilan Maximo ZLN-8204 este un cuptor placut, de culoare orange sau argintie, potrivit pentru prepararea produselor intr-o perioada scurta de timp.

Cuptorul electric Zilan Maximo ZLN-8204 este inzestrat cu trei functii:

  • rezistenta jos: pentru rumenirea sau coacerea partii inferioare ale produselor si pentru prepararea pizza, produselor de patiserie si brutarie utilizand rezistenta inferioara;
  • rezistenta sus: pentru rumenirea sau coacerea partii superioare ale produselor sau pentru prajirea carnii utilizand numai rezistenta superioara;
  • rezistenta sus plus rezistenta jos: este functia utilizata pentru a prepara marea majoritate a mancarurilor folosind simultan ambele rezistente.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Volumul cuptorului este de 37 de litri si ne permite gatirea mai multor feluri de mancare pe cele doua niveluri.

Produsele se pot prepara folosind cele doua tavi cu care este dotat cuptorul: cea pentru copt (de forma dreptunghiulara, avand dimensiunile de 39 x 37 x 3 cm) si cea pentru prepararea pizza (avand o forma rotunda, un diametru de 38 de centimetri si o inaltime de 5 centimetri).

Cuptorul este prevazut si cu picioare reglabile, ce asigura o stabilitatea sporita si impiedica rasturnarea accidentala.

Cuptorul are in echiparea standard si un gratar de sarma cromata ce joaca rolul de separator al celor doua niveluri.

Rezistentele sunt de tip Cr – Ni, fapt ce le ofera o rezistenta mai mare la uzura in timp iar inertia termica a acestora este sporita, fapt ce duce la un consum redus de energie electrica.

Timerul ne ofera posibilitatea de a pregati mancarurile utilizand un program personalizat pentru fiecare. Acesta poate fi reglat pana la 90 de minute, iar la sfarsitul programului cuptorul emite un semnal sonor de avertizare si se opreste automat.

Temperatura se regleaza precis folosind cele trei trepte de temperatura standard in intervalul de temperatura cuprins intre 80 si 320 grade Celsius.

Usa este prevazuta cu un geam generos, ce ofera o buna vizibilitate interioara, iar sticla este rezistenta la temperaturi inalte. Aceasta nu se poate crapa datorita temperaturilor interioare si asigura etanseitatea cuptorului pastrand astfel caldura interioara mai mult timp.

Butoanele sunt acoperite cu un alias special Cr – Ni fapt ce le face rezistente la imbatranire si la caldura emisa de cuptor. Acestea sunt folosite la reglarea temperaturii interioare, a timerului si la controlul functiilor.

Tot in partea stanga sunt pozitionate si cele doua leduri ce indica functionarea cuptorului.

ALTE DETALII TEHNICE APAR SI AICI

Cuptorul electric Zilan Maximo ZLN-8204 are dimensiunile de 54 x 40 x 34 (cm), o putere electrica instalata de 1400 de wati si o greutate de 6 kilograme.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *