Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zilan Floria Red ZLN 4900

Zilan Floria Red ZLN 4900
4 (80%) 2 votes

Cuptorul electric compact Zilan Floria Red ZLN 4900 este o pata de culoare in bucatariile moderne prin culoarea rosie pe care o are, este robust si este foarte usor de utilizat.

Cuptorul electric compact Zilan Floria Red ZLN 4900 are trei functii:

  • rezistenta superioara: pentru prepararea si prajirea bucatilor de carne si rumenirea partii superioare a produselor. Functioneaza numai elementul de incalzire superior;
  • rezistenta superioara plus rezistenta inferioara: pentru marea majoritate a felurilor de mancare. Functioneaza concomitent ambele elemente de incalzire ale cuptorului;
  • rezistenta inferioara: pentru prepararea pizza, a produselor de patiserie si a prajiturilor si pentru rumenirea partii inferioare ale produselor;

 

AICI POTI CITI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Volumul interior al cuptorului este de 32 de litri si ne permite sa folosim vase de dimensiuni si de forme diferite utilizand concomitent ambele niveluri ale cuptorului. Cu aceasta capacitate este printre cele mai mici modele al producatorului de electrocasnice Zilan, insa pentru multi dintre noi, aceasta capacitate este destul de mare, sau pur si simplu nu avem spatiu mai mare pentru un model mai voluminos in bucatarie.

Cuptorul este insotit de un gratar cromat, o tava de copt de forma dreptunghiulara cu dimensiunile de 31 x 34 x 4 cm si o tava rotunda pentru pizza cu o inaltime de 5 centimetri si un diametru de 32 de centimetri.

Timerul ne este de ajutor atunci cand suntem foarte ocupati si dorim sa preparam mancarurile in conditii de deplina siguranta. Cu ajutorul acestuia se poate regla durata de timp in care dorim sa preparam produsele, iar la sfarsitul programului cuptorul se va opri automat si va emite un semnal de avertizare. Acesta se poate regla in intervalul 0 – 90 de minute.

Temperatura se controleaza cu cu ajutorul termostatului incorporat si ne ofera nu mai putin de 5 trepte de reglaj ale temperaturii cuprinse intre 80 si 320 de grade Celsius. Temperatura maxima fiind una foarte mare, pe care oricum nu o folosim, sau cel putin eu nu am nicio reteta care sa-l prepar la o temperatura asa de mare.

Usa ofera o vizibilitate excelenta in interior datorita geamului clar de mari dimensiuni. Acesta este din sticla termorezistenta si contribuie la mentinerea caldurii in interior.

Cele trei butoane pentru controlul cuptorului sunt folosite pentru controlul functiilor, al temperaturii si pentru reglarea timerului.

Cuptorul electric compact Zilan Floria Red ZLN 4900 are o putere electrica de 1300 wati, dimensiunile de 41 x 53 x 34 centimetri si o greutate de 8 kilograme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *