Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zilan cu rotisor Pollo ZLN0339

Zilan cu rotisor Pollo ZLN0339
4.5 (90%) 2 votes

Cuptorul electric Zilan cu rotisor Pollo ZLN0339 este un cuptor simplu si robust.

Cuptorul electric Zilan cu rotisor Pollo ZLN0339 are patru functii:

  • rezistenta sus si jos: functioneaza in acelasi timp ambele rezistente. Cu ajutorul acestei functii se prepara cele mai multe feluri de mancare;
  • rezistenta jos: functioneaza rezistenta inferioara. Este utilizata pentru a prepara produse de patiserie si brutarie, pizza si pentru rumenirea partii de jos a produselor;
  • rezistenta sus: este utilizata pentru prepararea carnii si pentru rumenirea partii de jos a produselor;
  • rotisor: functioneaza rotisorul impreuna cu cele doua rezistente si este utilizat pentru kebap si prajirea puiului sau a bucatilor de carne de diferite dimensiuni.

 

Volumul interior este de 32 de litri si este impartit pe doua niveluri. Cuptorul dispune si de un grill amplasat in partea superioara ce asigura prajirea bucatilor de carne in profunzime si in mod unitar.

Cuptorul vine insotit de un gratar de sarma cromata si de doua tavi din email utilizate la copt (cea de forma dreptunghiulara) si la prepararea pizza (cea de forma rotunda).

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Timerul in varianta mecanica ne ajuta sa reglam cu precizie durata de timp in care sa preparam mancarurile. Acesta poate fi reglat intre 5 si 90 de minute. Atunci cand programul ajunge la final cuptorul se opreste automat si emite un semnal sonor de avertizare.

Temperatura se regleaza cu ajutorul unui termostat intre 80 si 320 de grade Celsius. Reglajul se face progresiv utilizand cele 5 trepte de temperatura disponibile.

Vizibilitatea interioara este buna, usa are un geam de mari dimensiuni iar incinta este iluminata cu ajutorul unui bec situat pe peretele din spate al cuptorului.

Cuptorul se controleaza prin intermediul celor trei butoane din partea dreapta. Acestea sunt folosite pentru reglarea timerului, reglarea temperaturii interioare si pentru selectarea functiilor.

Un led rosu ne indica functionarea cuptorului.

Cuptorul electric Zilan cu rotisor Pollo ZLN0339 are dimensiunile 450 x 540 x 340 (mm), greutatea de 9 kilograme si o putere electrica instalata de 1300 wati (fiecare rezistenta avand cate 650 wati).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *