Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Floria Black ZLN3040

Floria Black ZLN3040
4 (80%) 1 vote

Cuptorul electric Zilan – Floria Black ZLN3040 este un cuptor electric elegant, usor de folosit si de intretinut.

Cuptorul electric Zilan – Floria Black ZLN3040 are trei functii:

  • rezistenta inferioara: utilizata pentru prepararea produselor de patiserie si brutarie, pentru pizza si pentru coacerea partii superioare ale preparatelor;
  • rezistenta superioara: utilizata pentru coacerea partii superioare ale produselor si pentru prajirea bucatilor de carne de diverse dimensiuni;
  • rezistenta superioara si inferioara: este o functie utilizata foarte des si este destinata pentru prepararea majoritatii felurilor de mancare.

 

Volumul interior al cuptorului este de 32 de litri si este suficient pentru a prepara mai multe produse in acelasi timp. Cavitatea este impartita in doua niveluri.

Accesoriile sunt formate dintr-un gratar de sarma cromata si doua tavi din email (cea pentru copt este de forma dreptunghiulara, iar cea pentru pizza are forma rotunda).

In afara functiilor cu care este prevazut cuptorul se poate utiliza si un program independent pentru prepararea mancarurilor utilizand timerul reglabil pana la maxim 90 de minute. La sfarsitul acestui program cuptorul emite un semnal sonor si se opreste automat.

 

VEZI CEL MAI MIC PRET AICI

 

Temperatura se regleaza cu deosebita usurinta datorita termostatului de poate fi setat intre 80 si 320 grade Celsius. Reglarea acestuia se face utilizand cele 5 trepte de temperatura presetate.

Comenzile sunt simple si usor de utilizat. Cele trei butoane sunt amplasate in partea din dreapta si sunt utilizate la reglarea temperaturii si a timerului si pentru selectarea functiilor.

Tot aici sunt prezente si cele doua indicatoare rosii ce ne indica functionarea cuptorului.

Cuptorul electric Zilan – Floria Black ZLN3040 are o putere electrica de 1300 wati, o greutate de 8 kilograme si dimensiunile de 410 x 530 x 340 cm.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *