Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 impreuna cu plita AKM 260 IX

Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 impreuna cu plita AKM 260 IX
4.5 (90%) 4 vote[s]

Whirlpool New Premium AKP 237 IX 05Cuptorul incorporabil Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 alaturi de plita incorporabila AKM 260 IX desi au un pret destul de mic (pe la 1300 de lei la promotie) au specificatii tehnice mult mai bune decat pachetele putin mai ieftine!
Cuptorul AKP 237/IX/05 are deja display, pe care pot fi afisate Temperatura, durata de coacere precum si timpul de terminare a coacerii, si desi unii considera ca nu e necesar, doarece se incorporeaza la o inaltime considerabila, are optiunea de siguranta copii, sau mai bine zis blocarea usii.
Butoane rotative avem doar doua, una pentru selectarea fuuntiei de coacere si una pentru selectarea temperaturii, timpul se regleaza de langa afisaj.
Deoarece nu este un model “entry level” are o optiune cu ajutorul caruia petem programa timpul de temonare a coacerii pana la 24 de ore. Dimineata punem in cuptor mancarea, si va fi preparata chiar cand ajungem acasa (doar un exemplu).

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET ACTUAL LA ACEST PACHET

 

Functii de coacere la Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05:

Conventional: Functie adecvata pentru a gati orice fel de mancare, pe un singur nivel. Preincalziti cuptorul la temperatura necesara si introduceti alimentele insuntru cand se atinge temperatura setata. Se recomandă sa se utilizeze al doilea sau al treilea nivel pentru a gati.
Coacere cu convectie: Pentru a coace prajituri cu umplutura, pe un singur nivel
Gril: Pentru a frige antricoate, frigarui si carnati, pentru a gratina  legume si pentru a praji painea. Preincalziti cuptorul timp de 3-5 min. In timpul ciclului de preparare, usa cuptorului trebuie ss rsmana inchis
Turbogrill: Pentru a frige bucati mari de carne
Dezghetare: Aceasta functie poate fi folosita pentru a grabi decongelarea alimentelor la temperatura camerei

AKM 260 IXSi daca nu stiti ce functie sa alegeti, pe usa cuptorului sunt prezentate cateva exemple pentru fiecare functie de coacere. Are o clasa energetica A (de parca am gasi ceva de clasa B sau C); volum util de 53 litrii la dimensiunile de : 595x595x564 mm(LxIxA).

Plita incorporabila pe gaz AKM 260 IX are un design mai interesant fata de modelele de baza, insa trebuie sa recunoastem fatul ca la plite nu prea au producatorii ce noutati sa ne ofere.

 

ALTE OPINII DE LA CUMPARATORI GASITI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *