Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Whirlpool AKP 7460 IX cu 8 functii

Cuptorul electric incorporabil Whirlpool AKP 7460 IX este un cuptor modern, cu o silueta robusta ce inspira incredere si ridica prepararea mancarii la rang de arta.

Cuptorul electric incorporabil Whirlpool AKP 7460 IX este dotat cu un numar de 8 functii:

 • conventional: functioneaza rezistentele amplasate in partea de de sus si de jos a cuptorului. Functia este recomandata pentru prepararea oricarui fel de mancare folosind un singur nivel al cuptorului ;
 • coacere cu convenctie: functioneaza in acelasi timp rezistentele situate partea de sus si de jos, impreuna cu ventilatorul. Este recomandata pentru prepararea placintelor cu umplutura lichida, a carnii si pentru pizza, folosind unul sau doua niveluri ale cuptorului;

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 • grill: Functia este recomandata pentru frigerea la gratar a antricoatelor, carnatilor sau a frigaruilor, pentru prajirea painii sau pentru gratinarea legumelor;
 • turbogrill: functioneaza simultan grill-ul si ventilatorul. Functia este ideala pentru frigerea bucatilor mari de carne. Alimentele trebuie pozitionate pe nivelul din mijloc;
 • decongelare: functioneaza numai ventilatorul. Functia accelereaza dezghetarea produselor congelate. Alimentele trebuie pozitionate pe nivelul din mijloc;
 • turboventilator: functioneaza concomitent ventilatorul si rezistenta de jos. Functia este destinata preparararii alimentelor cu o baza crocanta si o parte superioara moale (tarte, prajituri, pizza cu mai multe ingrediente), sau pentru gatirea alimentelor congelate sau preambalate;
 • aer fortat: se foloseste pentru prepararea simultana a mai multor feluri de mancare folosind simultan doua niveluri ale cuptorului, fara ca mirosul acestora sa se amestece;
 • rezistenta inferioara: functioneaza numai rezistenta situata in partea de jos. Se poate utiliza pentru rumenirea partii inferioare a alimentelor sau pentru procesul de gatire lenta a tocanitelor de legume sau cu carne.

Datorita caracteristicilor de exceptie ale MULTIFUNCTIONAL 8, beneficiem de o gama larga de optiuni de preparare a produselor astfel incat preparatele noastre vor avea un gust perfect.

Timerul electronic ne ofera posibilitatea setarii exacte a duratei de timp in care sa fie gata preparatele.

Volumul cuptorului este de 65 de litri, suficient de mare pentru a ne permite sa preparam in acelasi timp mai multe feluri de mancare folosind vase de marimi diferite.

Incinta este iluminata cu ajutorul unui bec traditional, iar un ventilator de capacitate mare ne ofera ajutor atat in procesul de preparare al alimentelor cat si in cel de racire al produsului.

Accesul in interiorul cuptorului este facil si se realizeaza cu ajutorul rafturilor glisante amplasate pe suportii telescopici cu care este dotat cuptorul. Acestia sunt de ajutor si in procesul de manevrare al tavilor si ne protejeaza de riscul unor arsuri accidentale.

Accesoriile sunt alcatuite dintr-un gratar de sarma cromata si doua tavi (una utilizata pentru copt, iar cealalta pentru recuperarea grasimii rezultate in urma folosirii grill-ului).

Autocuratarea este de tip catalitic. Stratul consistent de email din cuptor actioneaza ca si un magnet pentru a atrage resturile de mancare ramase, iar particule minuscule de ceramica actioneaza pentru descompunerea murdariei.

Cuptorul este economic fiind incadrat in clasa energetica A.

Panoul de control este din inox  si are doua butoane retractabile de tip push up ce asigura un aspect placut al produsului si o mare usurinta in utilizare. Acestea sunt utilizate pentru controlul functiilor si al temperaturii in cuptor.

In extremitatea dreapta se gaseste un led ce indica functionarea cuptorului.

In partea centrala isi face simtita prezenta un ecran LCD pe care sunt afisate ora, simbolul ce indica functionarea cronometrului si simbolul AUTO ce confirma setarea.

In partea inferioara gasim campurile tactile PLUS / MINUS folosite la marirea sau micsorarea valorilor afisate pe ecran, impreuna cu campul tactil pentru selectarea setarilor: cronometru, durata de coacere si ora de terminare a coacerii.

Usa dispunde de un geam de mari dimensiuni ce asigura o vizibilitatea de exceptie a interiorului cavitatii. Mecanismul SOFT CLOSING asigura o inchidere lenta a usii si impiedica trantirea acesteia.

Cuptorul electric incorporabil Whirlpool AKP 7460 IX are dimensiunile de 595 x 595 x 564 (mm) si o greutate de 36 de kilograme.

 

VEZI AICI MULTE PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

 

 

Salvează

Salvează

3 Responses to Whirlpool AKP 7460 IX cu 8 functii

 1. Mariana says:

  Imi puteti explica va rog si mie cum gatec carnea cu leume e bine acolo la 2 liniute sau la 2 liniute cu elicie?? La blat de tort va rog frumos il am de 1 an si nu stiu nici acum sal folosesc cum trebuie

 2. dorina says:

  Am cumpărat un cuptor incorporabil și nu am manual de folosire a cuptorului nu știu cum se programează la copt, cuptorul Whirlpool.

 3. Lazar Rodica says:

  Îl am de doi ani și nu știu sa îl folosesc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *