Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

modelul retro AKP 288/JA

Whirlpool AKP 288 JACuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/JA exceleaza in primul rand design-ului sau exterior, care daca aveti o bucatarie in stil vechi atunci va arata bestial cand il incorporati in mobila. Acest model se axeaza mai ales pe design, care trebuie sa recunoastem e una foarte reusita, cu ceasul analogic in mijlos, care desi pare ca e doar un ceas oarecare, cu ajutorul ei putem vizualiza ora curenta, seta durata timpului de preparare, ba maimult chiar si programarea orei de incepere cu maxim 12 ore inainte.

Ca si volum util de coacere AKP 288/JA este destul de micut, de 56 litrii (ceea ce insemana cam cu 20% mai putin decat alte cuptoare) insa probabil acest volum va fi suficient pentru cei mai multi dintre Dvs.
Ca si numar de functii peste tot se specifica un numar de 9, insa ca si functie de coacere sunt doar 8, caci primul este “functia Bec” care din punctul meu de vedere nu are ce cauta la functii cuptor…

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL AICI

Cele 8 funtii de coacere la cuptorul Whirlpool AKP 288/JA :

Conventional: lucreaza cele doua elemente de incalzire de sus si de jos, ideal pentru a gati orice fel de mancare pe un singur nivel.
Convectie: acest program poate fi folosit pentru coacere pe doua nivele, caci pe langa cele doua lemente de incalzire va functiona si ventilatorul, obtinindu-se o temperatura uniforma in tot cuptorul.
Grill: pentru a frige anticroate, frigarui si carnat, bucat mici de carne plate.
Turbo grill: pentru a frige bucati mari de carne. Este recomandat sa toarneti putina apa in tava de scurgere a grasimii, pentru a reduce fumul.
Decongelare: pentru grabirea decongelarii alimentelor
Turboventialtor: pentru preparate cu baza crocanta si umplatura moale. Aceasta  functie este ideala totodata pentru coacerea preparatelor congelate.
Aer fortat: pentru a gati simultan diferite tipuri de alimete care necesita aceasi temperatura de preparare, sau fiind un cuptor mai micut va fi ideal sa-l folositi gand aveti portii mari de gatit.
Rezistenta inferioara: pentru finalizarea coacerii prajiturilor, sau rumenire.
Ar mai fi la sfarsit si functia Bec, insa e doar o iluminare interoara, dar se afla pe butonul de selectare a functiilor de coacere.

Daca volumul mic nu este un impediment pentru Dvs (insa puteti coace si pe 2 nivele) si vreti o bucatarie de stil retro, atunci Whirlpool  AKP 288/JA poate fi un model ideal, mai ales ca are si un pret destul de mic.

 

VEZI AICI SI ALTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

2 Responses to modelul retro AKP 288/JA

  1. Petrisor says:

    In 2 ani so jumatate sa stricat de doua ori super calitate

  2. Velicu cristina says:

    cel mai prost model , cumparat de la flanco , nu mai cumpar in viata mea de la flanco , dupa 2 luni usa cuptorului a ruginit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *