Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

6th Sense Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL

Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXLCuptorul incorporabil electric iXelium AKZM 6560 IXL are incorporat cam toata tehnologia pe care o are in dotare in momentul de fata producatorul de lectrocasnice Whirlpoool, se desi poate fi vazut un model premium, daca aveti noroc poate fi achizitionat la un pret foarte apropiat de 2000 de lei (VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL). Cateva vorbe despre tehnologia al 6-lea simt care este incorporat in AKZM 6560 IXL: doi senzori detecteaza grautatea alimentelor introduse, si adaptand timpul so controland preocesul de gatit (evident daca se doreste).Datorita tehnologiei Ready 2 Cook v, nu este nevoie sa preincalziti cuptorul, caci sistemul de convectie creaza si distribuie fluxul de aer, economisind timp si energie.

Fiind un model de top nu avem de ce sa ne plangem cand vine vorba de numarul de functii de coacere, caci are in total 15 astfel de functii + 30 de retete gata facute cu ajutorul tehnologiei al 6-lea simt:

Preincalzire rapida: pentru a preincalzi cuptorul
Conventional : Pentru a gati orice fel de mancare, pe un singur nivel; vor functia elementele de incalzire superioara si cea inferioara
Grill: Pentru a prepara la gratar antricoate, frigarui si carnati, pentru a gratina legume si pentru a praji paine.
Turbo gril: pentru a frige bucati mari de carne, grillul fiind asistat de ventilator.
Convectie pe mai multe nivele : pentru a gati pe mai multe nivele (maxim 3)alimente cae necesita aceasi temperatura de coacere
Convectie : pentru a gati carne si placinte umplute
Decongelare: pentru a decongela alimentele
Mentinere la cald: pentru a mentine calde si crocante alimentele proaspat gatite
Dospire: functie speciala pentru o dospire optima a aluaturilor
Convenabil: pentru alimente semipreparate
Gatit maxi: pentru bucati mari de carne de peste 2.5 kg.
Alimente congelate: aceasta functie are 6submeniuri pentru: lasagna, pizza, strudel, cartofi prajiti, paine si altele
Eco aer fortat: Pentru gatirea pe un nivel a fripturilor umplute si a bucatilor de carne. Cu aceasta functie, procesul de coacere este sustinut prin functionarea intermitenta si la intensitate redusa a ventilatorului, ceea ce impiedica uscarea excesiva a alimentelor.

Si acum unpic mai pelarg utilizarea celui de al 6-le simt: cuptorul are 30 de retete programate care va vor ajuta ca prepararea mancarurilor sa fie si mai usoara. Selactati al 6-le simt, dupa care tipul de aliment (sa zicem carne de pasare), dupa care pot sa va apara mai multe optiuni, sa zicem friptura de pui, dupa care vi se afiseaza pe care tava sa introduceti alimentele, si atat. Cuptorul stie ce fel de alimente sunt introduse, le cantareste si ajusteaza timpul, temperatura, totul!!! Asa ma pot numi si eu Chef nu? Si deoarece unele alimte trebuie intoarse, cuptorul va va avertiza sonor, si si pe afisaj sa efectuati acest lucru la momentul potrivit!

Setar de baza precum pornire intarziata(programare), blocare taste, selectare limba afisaj, adaugare la favorite a programelor des folosite, etc.
Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL are o eficienta energetica de A-20% (la un volum mare de 73 de litrii) ce inseamna ca consuma cu 20% mai putin curent decat cele de categoria A, insa oficial cel mai inalt nivel de eficienta energetica cu care se poate marca un cuptor electric este de A.

Probabil va urma un alt articol in care vom vorbi si despre alte detalii tehnice la acest model

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL

One Response to 6th Sense Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL

  1. Alexandru says:

    Il am de 2 luni, intr+adevar coace grozav dar din pacate cred ca s-a defectat. Afisajul imi arata ca intra intr-un program de coacere (minutele devin secunde) si la 2 minute intra in aceeasi bucla. Oare ce e de facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *