Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Tefal Optimo OF444834 cu inductie si convectie

Cuptorul electric Tefal Optimo OF444834 cu inductie este unul dintre cuptoarele ce impresioneaza prin noutatile tehnice de ultima ora si prin designul deosebit.

Cuptorul electric Tefal OF444834 are sase functii:

 • convectie aer: functioneaza in acelasi timp ventilatorul si cele doua elemente de incalzire. Functia este recomandata pentru prepararea mai multor feluri de mancare simultan, utilizand unul sau mai multe niveluri ale cuptorului sau pentru prepararea bucatilor de carne in profunzime;
 • traditional: functioneaza in acelasi timp cele doua rezistente. Este o functie recomandata pentru prepararea celor mai multe feluri de mancare;
 • grill: functioneaza grill-ul cuptorului. Este functia ideala pentru prajirea bucatilor de carne de diferite tipuri si marimi, a carnatilor si pentru gratinarea produselor;
 • patiserie: functioneaza numai rezistenta din partea de jos a cuptorului. Este recomandata pentru prepararea produselor de patiserie, pentru torturi sau pentru rumenirea partii inferioare ale produselor;
 • bain marie: functioneaza in acelasi timp ventilatorul si rezistenta inferioara. Este recomandata pentru prepararea produselor la bain marie, pentru retetele delicate (rulade, etc) sau pentru fierberea conservelor;
 • dezghetare: utilizata pentru decongelarea produselor congelate.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MDEL

 

Cuptorul are un volum de 19 litri si are nu mai putin de 6 niveluri ce pot fi utilizate pentru prepararea mancarurilor. Cavitatea produsului este realizata dintr-un material special antiaderent, ce impiedica depunerea resturilor de mancare sau a murdariei.

Accesoriile sunt formate dintr-un gratar reversibil si o tava dreptunghiulara pentru copt.

Cuptorul se remarca si prin prezenta unui ventilator utilizat in procesul de gatire, amplasat in peretele din dreapta al produsului si prin designul retro, ce il face sa iasa in evidenta indiferent de locul in care este amplasat.

Timerul ne ajuta se setam cu usurinta si intr-un mod foarte exact durata de timp in care sa preparam produsele, si poate fi setat intre 15 – 120 de minute. Acest interval de timp este una din cele mai mari la cuptoarele electrice independente.

Temperatura interioara se regleaza cu ajutorul unui termostat in intervalul cuprins intre 100 – 240 de grade Celsius, intr-un numar de 8 trepte de temperatura.

Usa are un geam clar, format din doua straturi de sticla, ce mentine temperatura interioara foarte bine, iar in exterior ramane rece, eliminand astfel riscul arsurilor. In partea de sus are un maner de inox ce ajuta la deschiderea acesteia.

Controlul cuptorului se realizeaza cu ajutorul celor trei butoane, folosite pentru reglarea temperaturii, selectarea functiilor si reglarea timerului.

Este prezent si un led de culoare rosie care ne avertizeaza asupra functionarii cuptorului.

Cuptorul electric Tefal OF444834 are dimensiunile de 325 x 245 x 226 (mm), o putere electrcica instalata de 1380 wati.

 

ALTE DETALII AICI

One Response to Tefal Optimo OF444834 cu inductie si convectie

 1. Bordoiu Valerica says:

  Buna ziua
  Am cumparat acest produs dar de ce nu se mentioneaza in cartea lui care sunt semnele aferente fiecarui program.Sper sa-mi raspundeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *