Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samsung NV70K2340RB OL

Un cuptor electric de ultima generatie ne poate scuti de foarte multe neajunsuri. Atfel, mancarea va fi preparata intotdeauna impecabil, iar noi vom castiga timpul in care cuptorul va prepara singur produsele, astfek incat prezenta noastra in bucatarie nu va mai fi necesara.

Cuptorul electric incorporabil Samsung NV70K2340RB/OL este dotat cu 11 functii:

 • convectie: caldura generata de elementul de incalzire din spate este difuzata in mod uniform in interior de catre ventilator. Aceasta functie este utilizata pentru frigere si coacere pe mai multe niveluri;
 • convectie eco: se foloseste sistemul de incalzire optimizata pentru prepararea mancarurilor. Consumul de energie scade, dar durata de preparare va fi mai lunga;
 • incalzire superioara plus convectie: functioneaza in acelasi timp rezistenta superioara si ventilatorul. Este functia ideala pentru frigerea produselor in cazul in care dorim o crusta crocanta in partea superioara;

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

 • incalzire inferioara plus convectie: functioneaza simultan rezistenta inferioara si ventilatorul si este utilizata atunci cand se prepara paine, prajituri sau pizza;
 • frigere pro: este o functie ce foloseste in prealabil un program de preincalzire pana la atingerea temperaturii de 220 de grade Celsius. La sfarsitul acestui program vor porni simultan ventilatorul si rezistenta de sus. Este recomandata in cazul in care dorim sa preparam carne de peste, de pui sau de vita;
 • conventional: functioneaza rezistentele din partea superioara si cea inferioara. Este functia folosita pentru a prepara marea majoritate a mancarurilor;
 • incalzire inferioara: functioneaza numai rezistenta de jos. Este folosita pentru rumenirea partii inferioare ale produselor;
 • incalzire superioara: functioneaza numai rezistenta superioara si este utilizata pentru rumenirea partii superioare ale alimentelor;
 • grill mare: functioneaza toata suprafata grill-ului. Este folosita pentru a prepara cantitatile mari de carne;
 • grill cu convectie de aer: functioneaza grill-ul impreuna cu ventilatorul. Este utilizata pentru prajirea in profunzime a cantitatilor mari de carne;
 • grill ecologic: functioneaza numai suprafata mica a grill-ului si este recomandata pentru prepararea cantitatilor mici de carne sau pentru a praji peste si baghete umplute.

Aparatul este dotat si cu un numar de 20 de programe automate, presetate din fabrica, ce ne ajuta sa gasim combinatia perfecta pentru o mancare provenita parca din cele mai renumite restaurante.

Portii generoase pentru o masa imbelsugata

Cu o capacitate de 70 de litri structurata pe cinci niveluri (cavitatea fiind realizata din email ceramic), NV70K2340RB/OL ne permite sa preparam masa unei familii numeroase.

Cuptorul este prevazut cu o serie de ghidaje laterale demontabile ce usureaza manevrarea tavilor, ce pot fi demontate pentru a fi spalate manual sau in masina de spalat vase.

Pe un nivel avem un rand de sine telescopice ce gliseaza la introducerea sau scoaterea tavilor din cuptor, impiedicand astfel rasturnarea tavilor si arsurile accidentale ale mainilor.

Pot fi astfel preparate mai multe mancaruri, in functie de gustul fiecarui membru al familiei, iar portiile pot fi variate, deoarece se pot utiliza vase de marimi si forme diferite.

Controlul temperaturii este electronic, fiind foarte precis si usor de setat, iar reglajul temperaturii se realizeaza in gama de temperaturi cuprinsa intre 50 – 250 grade Celsius.

Desi una dintre marile probleme ce apare dupa o folosire intensiva a cuptorului este mizeria ramasa in urma, aparatul nu va fi aproape niciodata murdar datorita functiei de autocuratare catalitica. Panourile catalitice au rolul de a absorbi precum un burete grasimea sau murdaria pe care o descompun, astfel incat cuptorul va ramane curat si poate fi sters cu o laveta simpla de bumbac.

Comenzile cuptorului sunt simple, elegante si usor de folosit

Astfel, in partea dreapta si cea stanga sunt situate doua butoane retractabile de mari dimensiuni cu ajutorul carora se face selectia functiilor si reglarea temperaturii, iar in partea centrala a panoului de control se afla un afisaj LED de culoare albastra pe care se regasesc informatii legate de functia in desfasurare, temperatura din cuptor sau alte setari.

Sub afisaj sunt pozitionate tastele pentru:

 • reglarea temperaturii;
 • reglarea duratei de preparare;
 • setarea cronometrului;
 • tasta OK folosita pentu confirmarea selectiilor efectuate;
 • tasta inapoi;
 • tasta pentru prinderea sau stingerea luminii din cuptor si pentru actionarea functiei de locare acces copii.

Iluminarea interioara este asigurata cu ajutorul unui bec de 25 wati pozitionat pe peretele din spate al cuptorului.

Un element inovativ in constructia acestui cuptor este prezenta a doua ventilatoare asezate unul sub altul. Acestea au rolul de a raspandi uniform aerul cald in interiorul cuptorului, astfel preparatele nu se ard, nu se lipesc de vasele in care sunt gatite si au un gust savuros, indiferent de nivelul pe care sunt preparate.

Silueta eleganta este un factor de atractie

In afara programelor numeroase de pregatire a mancarii avem posibilitatea de a seta cu intarziere ora de pornire si de oprire a cuptorului, astfel incat sa fim mereu acasa pentru a scoate mancarea proaspat gatita din cuptor.

Copii se pot plimba in liniste pe langa cuptor, deoarece functia Child Lock ne permite blocarea comenzilor astfel incat acestea nu mai pot fi modificate de catre copii.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Cuptorul este usor de distins datorita siluetei elegante. Designul modern de culoare neagra, materialele din care este construit (sticla si inox) ii asigura un aspect premium si un loc bine definit in orice bucatarie moderna.

Usa din sticla neagra are in partea superioara un maner curbat integrat si este realizata din trei straturi de sticla, ce asigura mentinerea unei temperaturi ridicate in interior iar in exterior geamul va fi in permanenta rece.

Accesoriile sunt formate dintr-o tava patrata pentru copt si un gratar din inox.

In interior usa are o suprafata plana, fiind dotata cu balamale ingropate fara suruburi ce usureaza procesul de curatare.

Aparatul este incadrat in clasa energetica A, avand un consum de 0.99 kWh ora pentru fiecare ciclu de gatire.

Cuptorul electric incorporabil Samsung NV70K2340RB OL are o putere electrica instalata de 3250 wati,dimensiunile 59.5 x 59.5 x 56.6 cm si o greutate de 34.2 kilograme.

Puncte forte:

 • capacitate interioara mare;
 • este structurat pe mai mult niveluri;
 • prezenta a doua ventilatoare ce usureaza procesul de gatire;
 • consum redus de energie electrica;

Puncte slabe:

 • pret relativ mare de achizitie;

 

One Response to Samsung NV70K2340RB OL

 1. voinea cristea says:

  un cuptor excelent!dar vanzatorul nu mi-a dat manualul de utilizare, de acae doresc daca se poate un manual de utilizare al modeluluiCuptorul electric incorporabil Samsung NV70K2340RB/OL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *