Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Samsung NV70K1340BB/OL cu doua ventilatoare

samsung-nv70k1340bb-ol-deschisCuptorul electric Samsung NV70K1340BB/OL sau varianta silver sub numele Samsung NV70K1340BS/OL de desi are un pret destul de mic, este echipat cu doua ventilatoare care in nu mai putin de trei programe de coacere vor functiona, pentru a obtine rezultate exceptionale. Aceste ventilatoare vor functiona simultan, si vor raspandi uniform caldura in interiorul cuptorului. La programe de coacere desi are numai 5 plus cel de preincalzire rapida, avand trei care sunt asistate de ventilatoare, va fi indeajuns pentru cele mai multe cazuri. Ca si volum, are 70 de litri, deci destul de mare.

PARERI BUNE DESPRE ACEST MODEL PUTETI CITI AICI

 

Cele cinci programe de coacere la cuptorul Samsung NV70K1340BB/OL :

Convectie:  elementul de incalzire din spate genereaza caldura, care este repartizat uniform de ventilatoare. Acest mod este ideal pentru a coace si frige pe mai multe niveluri in alesi timp
Coacere conventionala: vor functiona elementele de incalzire din parte inferioara si superioara. Se foloseste la coacere si frigerea standard a celor mai multe preparate.
Incalzire din partea superioarea plus convectie: va functiona elementul de incalzire superioara alaturi de ventilator. Acest mod este recomandat pentru frigere, daca doriti sa obtineri o crusta crocanta.
Incalzire din partea inferioara plus convectie: va functiona rezistenta inferioara, iar ventilator va repartiza caldura uniform. Este ideal pentru pizza, paine sau prajituri
Gratar mare: va functiona intregul element de grill, si se va putea selecta trei nivele de temperatura.

Cele trei programe asistate de ventilatoare cor fi preferatele noastre, caci orice preparam cu ele, vor iesi delicoase.
Samsung NV70K1340BB/OL are totodata functie de blocare copii, care dezactiveaza toate comenzile. Preincalzirea rapida este tot pe selectorul de programe de coacere, insa deoarece nu este un mod de coacere, nu a fost enumarat acolo.
La grill avem trei trepte de temperatura, ceea ce este indeajuns. Si deoarece are si afisaj electronic este foarte simplu setarea duratei de preparare sau setarea cronometrului.

Desi am fost foarte scurt la descrierea acestui model, este una din preferatele mele din clasa “low budget”, caci ofera trei programe cu convectie.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

2 Responses to Samsung NV70K1340BB/OL cu doua ventilatoare

  1. george says:

    Buna ziua tuturor.
    Am doua zile de cand am achizitionat din showroom “eMag-Titan”, cuptorl electric “Samsung” NV70K1340BB/OL, de care sunt super incantat, si de specificatiile legate de raportul calitate/pret, e foarte bun pentru mine.
    Rugamintea mea la Dumneavoastra ar fi urmatoare, daca e posibil sa-mi trimiteti si mie un manual de utilizare al acestuia, cu tot ce trebuie, temperaturi de coacere la anumite preparate, moduri de utilizare a functiilor electronice/manuale, caut dar nu gasesc pe ale produsului in discutie, am gasit cu totul alti producatori. Multumesc anticipat ptr intelegere.

  2. Juncu says:

    Rugineste , il am de 4 ani si egata tot e ruginit inauntru , calitate josnica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *