Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Capacitate de 35 litri si program pe convectie la Samus CS-35B3

Daca stim modul dupa cum se da numele la cuptoarele Samus, atunci stim din prima, ca in cazul la CS-35B3, acem un model cu o capacitate de 35 de litri, si culoarea lui este negru (Black), si face parte din seria 3.
Cele trei aspecte care fac diferentele la cuptoarele electrice independente, si care totodata sunt selectabile de catre utilizatorul aparatului;

Temperatura selectabila: Putem selecta temperatura de 40°C, care este ideal pentru prepararea iaurtului, 80°C , 120°C, 150°C, 190°C si cel maxim de 230 °C. Aceste temperaturi sunt ceva standard la cuptoarele Samus.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Durata de coacere: putem selecta o valoare maxima de 90 de minute, si cea minima de 10 minute, in pasi de 10 minute, si la terminarea carora cuptorul va emite semnal acustic, si se si opreste, sau avem posibilitatea de a-l seta pe pictograma de mana, ceea ce inseamna ca va functiona pana la oprirea de catre utilizator.

Programele de coacere oferite de Samus CS-35B3:

Convectie: cel mai cautat de gospodine, la care functioneaza elementul superior si cel inferior de incalzire, iar ventilatorul va distribui aerul uniform fierbinte in interior.
Incalzire inferioara si superioara: pentru prepararea produselor de patiserie
Incalzire superioara: este destinata produselor ce necesita coacere si rumenire a partii superioare, deoarece functioneaza elementul de incalzire superior
Incalzire inferioara: folosit mai degraba pentru prepararea pizzei. Este pornita doar incalzirea inferioara
Incalzirea inferioara cu ventilator: pentru produsele de patiserie, care desi au nevoie de incalzire inferioara, temperatura trebuie sa fie cat mai uniforma.

 

Desi in comparatie cu alte marci este un cuptor cu o cpaacitate rezonabila la cei 35 de litri, din familia Samus, este una din cele mai mici cuptoare 🙂
Samus CS-35B3 va ocupa undeva la 49 de cm in latime, 30 de cm in adancime, iar inaltimea modelului este undeva la 35 de cm. Cu parat vine tava patrata, dar si un grilaj, pe care putem aseza ce vrem noi, numai sa incapa, cat si un carlig pentru tava, pentru a putea scoate cu usurinta.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *