Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

BF1C4T043/BOL si BF1C6G043/BOL

Samsung BF1C4T043BOLSamsung BF1C4T043/BOL si BF1C6G043/BOL sunt doua cuptoare incorporabile electrice identice din toate punctele de vedere, inafara de panoul frontal BF1C6G043 fiind nergu complet iar BF1C4T043 gri cu negru. In rest ca si functii, consum, volum -65l, display, totul e identic, chiar si manualul de utilizare e acelasi pentru cele modele. Avand ambele cam acelasi pret, cel negru este mai scump cu aproximativ 50 de lei, insa daca va place mai mult acel model atunci merita diferenta.
Ceea ce difera fata de multe alte modele de la mai multi producator este numarul ventilatoarelor, care in cazul nostru este de 2 bucati, care conform samsung: “Doua ventilatoare disipa caldura in mod eficient in interiorul cuptorului”, insa acestea sunt mai mici, asa ca adevarul e undeva la mijloc…

 

GASITI ACESTE DOUA MODELE DEOBICEI LA REDUCERE AICI

 

Doar 6 functii de coacere au cele doua modele, insa probabil ne ajunge, caci deobicei se folosesc 2-3 din oricate ar fi:

Convectie : Caldura generata de convectie este distribuita in mod egal in cuptor prin intermediul ventilatoarelor. Aceasta functie trebuie utilizata pentru preparate congelate şi pentru coacere.
Incalzire din partea superioara + convectie : Caldura generata de sistemul superior de incalzire şi de convectie este distribuita uniform in cuptor de ventilatoare. Aceasta functie trebuie utilizata pentru prajirea preparatelor crocante, precum carnea.
Conventionala : Caldura este generata de sistemele de incalzire superior şi inferior. Aceasta functie trebuie utilizata pentru coacerea şi gratinarea standard a majoritatii tipurilor de preparate.
Incalzire din partea inferioara + convectie : Caldura generata de sistemul inferior de incalzire şi de convectie este distribuita uniform in cuptor de ventilatoare. Aceasta functie trebuie utilizata pentru pizza, pâine şi prajituri.
Gratar mare : Caldura este emisa de gratarul cu suprafata mare. Aceasta functie trebuie utilizata pentru preparatele cu sos precum lasagna sau carnea fripta.
Preincalzire rapida : pentru a incalzi cuptorul la temperatura dorita
Desi unii producatori o numesc functie, iluminarea cuporului nu este o functie de coacere, deci nici la aceste modele nu e enumerat aici, desi are iluminare interioara.

Inafara de cele doua butoane rotative pentru selectarea temperaturii si a functiei, 4 butoane de langa afisaj ne ajuta pentru a seta: alarma, timpul, si valorile legate de timp. Nu are buton separat, insa daca tinem apasat butoanele de alarma si timp pana la 3 secunde, se activeaza functia de blocare a accesului copiilor.
Atat Samsung BF1C4T043/BOL cat si BF1C6G043/BOL arata foarte bine, si se vede finisajul de calitate la ambele modele

PRETUL CELOR DOUA MODELE IL GASITI AICI

2 Responses to BF1C4T043/BOL si BF1C6G043/BOL

  1. Elena Stancu says:

    Buna ziua,
    din punctul meu de vedere, cel mai prost cuptor! il am de 1 an si 7 luni si nu mai merge.Dupa ce a facut 1 an, adica a iesit din garantie, functia de ventilatie nu a mai mers. Autocuratarea nu a functionat niciodata. Aseara, am vrut sa fac niste fursecuri, l-am preincalzit si abia am reusit sa coc o tava .Nu a mai mers.Mi s-a blocat butonul de trecere pe functii. Nu stiu ce sa fac. Cand l-am luat am fost foarte entuziasmata pentru ca toate comentariile erau la superlativ. Sunt foarte dezamagita! Nu il recomand !

  2. Iulia says:

    Acum depinde și cum ai noroc să-l cumperi. Eu il am de 8 ani și tocmai acum mi s-a defectat complet! Un cuptor foarte bun, tinand cont ca l-am folosit destul de des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *