Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Oursson MO2610/MD cu rotisor si cos pentru peste

Cuptorul electric Oursson MO2610/MD este unul dintre cuptoarele electrice compacte destinate bucatariilor de mici dimensiuni.

Cuptorul electric Oursson MO2610/MD are 4 functii:

  • element de incalzire superior: destinat rumenirii partii superioare ale produselor si pentru produse de patiserie. Functioneaza doar elementul de incalzire din partea superioara;
  • element de incalzire inferior: destinata rumenirii partii inferioare ale produselor. Functioneaza doar elementul de incalzire inferior;
  • element de incalzire inferior si superior: functioneaza elementele de incalzire de sus si de jos. Functia este destinata prepararii majoritatii produselor;
  • element de incalzire superior si rotisor: functioneaza concomitent elementul de incalzire superior si rotisorul. Este folosit pentru prepararea la rotisor a carnii de pui si a carnatilor.

 

MULTE PARERI POZITIVE AM VAZUT AICI

 

Interiorul este iluminat cu ajutorul unui bec conventional .

Cuptorul are un volum de 26 de litri si este dotat cu o gama larga de accesorii.  Astfel, ne stau la dispozitie doua tavi pentru gatit (una avand forma dreptunghiulara (din smalt – utilizata si pentru colectarea grasimilor), cealalta rotunda (de 22,8 cm – utilizata si la prepararea pizza), o tava pentru colectarea frimiturilor, un gratar, doua cosuri (unul pentru peste si cel de-al doilea pentru gratar) si un rotisor.

Utilizarea accesoriilor se face foarte usor datorita manerelor speciale pentru tavi, gratar si rotisor cu care vine echipat cuptorul.

Temperatura interioara se poate seta in intervalul 100 – 230 grade Celsius si se face cu ajutorul unui termostat.

Cuptorul are o silueta dinamica si are culoarea traditionala a cuptoarelor produse de elvetienii de la Oursson: rosu.

Controlul cuptorului se realizeaza cu ajutorul celor trei butoane amplasate in partea din dreapta:

  • cel de sus folosit pentru controlul temperaturii;
  • butonul din mijloc serveste la selectarea functiilor cuptorului;
  • butonul din partea de jos folosit la reglarea timerului.

Timerul este deja o prezenta standard in cazul cuptoarelor electrice iar Oursson MO2610/MD este dotat cu un timer mecanic.

Acestea se poate regla pentru o durata de 60 de minute, iar la sfarsitul acestei perioade cuptorul va emite un semnal sonor de avertizare.

Consumul de energie este redus.

Intretinerea cuptorului este facila, materialul din care este construit produsul este un metal antiaderent.

Cuptorul electric Oursson MO2610/MD are o putere electrica instalata de 1500 wati si dimensiunile de 360 x 489 x 322 (mm).

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *