Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Minunatul Oursson MO3020/DC

Cuptorul electric compact Oursson MO3020/DC este unul dintre cuptoarele ultramoderne ce au cucerit piata romaneasca prin tehnologia de ultima ora cu care sunt echipate.

Culoare visinie ii ofera o nota distinctiva ce iese in evidenta in orice bucatarie moderna.

Cuptorul electric compact Oursson MO3020/DC este echipat cu 4 functii:

  • rezistenta superioara: functioneaza numai rezistenta de sus. Este folosita pentru finisarea partii superioare ale produselor si pentru prepararea produselor din carne;
  • rezistenta inferioara: functioneaza numai rezistenta de jos. Este utilizata pentru finisarea partii inferioare ale produselor si pentru prepararea pizza, a prajiturilor, a produselor de patiserie si de brutarie;
  • rezistenta inferioara si rezistenta superioara: functioneaza in acelasi timp ambele rezistente. Este utilizata atunci cand se pregatesc cele mai multe feluri de mancare;
  • rezistenta superioara si rotisor: functioneaza concomitent rezistenta superioara si rotisorul. Este folosita pentru prepararea puiului la rotisor, a kebap-ului si pentru a praji bucatile mari de carne.

 

In afara functiilor clasice cuptorul este dotat cu nu mai putin de 12 combinatii presetate pentru prepararea produselor .VEZI PRETUL ACTUAL AICI

Ventilatorul cu care este echipat produsul asigura efectul de convectie al aerului, ceea ce duce la o circulatie continua si uniforma a aerului fierbinte in interiorul cuptorului si in jurul alimentelor si asigura prepararea in profunzime a produselor.

Volumul interior este de 30 de litri si ne permite prepararea mai multor mancaruri in vase de forme diferite folosind ambele niveluri pentru prepararea produselor.

Numarul accesoriilor este generos. Astfel, ne stau la dispozitie o tava dreptunghiulara din smalt folosita la copt, un gratar din inox, trei manere (cate unul pentru rotisor, gratar si tava), un rotisor, o tava rotunda de 22,8 centimetri folosita pentru prepararea pizza, o tavita pentru frimituri si cosuri pentru peste si pentru gratar.

Grill-ul cu care este echipat cuptorul intra in functiune odata cu rezistenta superioara si ne ofera o carne mai bine prajita.

Timerul ne permite sa setam durata de timp in care sa fie gata produse si poate fi setat pana la o durata maxima de 60 de minute. Semnalul sonor ne avertizeaza atunci cand sunt gata mancarurile, iar cuptorul evita arderea mancarii oprindu-se automat.

Temperatura se regleaza folosind cele patru trepte presetate in gama de temperatura cuprinsa intre 100 si 230 grade Celsius.

Usa cu un geam clar, de mari dimensiuni si becul amplasat pe peretele din spate asigura o vizibilitatea interioara excelenta.

O functie speciala scoate in evident acest model de cuptor, si anume autocuratarea catalitica. Stratul de email de constructie speciala atrage murdaria in timp ce micro – particulele de ceramica actioneaza asupra acesteia si o descompun.

ALTE DETALII TEHNICE POTI GASI SI ACI

Cele patru butoane cu ajutorul caruia se controleaza cuptorul sunt utilizate pentru reglarea temperaturii, a timerului. pentru selectarea functiilor si pentru selectarea functiilor special (convectie a aerului si rotisor).

Tot in partea dreapta, acolo unde sunt situate si butoanele ce controleaza cuptorul este situat si un led rosu ce indica functionarea produsului.

Cuptorul electric compact Oursson MO3020/DC are o greutate de 9,3 kilograme, o putere electrica instalata de 1500 wati si dimensiunile de 522 x 360 x 322 (mm).

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *