Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Kumtel KF5320 cu trei functii de coacere

Cuptorul electric Kumtel KF 5320 este conceput pentru a ne usura prepararea mancarurilor si este usor de utilizat.

Cuptorul electric Kumtel KF 5320 are trei functii:

 • rezistenta inferioara si superioara: destinat prepararii majoritatii felurilor de mancare, cu ajutorul ambelor rezistente ale cuptorului;
 • rezistenta superioara: pentru prepararea produsele de patiserie sau prajirea bucatilor plate de carne, cu ajutorul rezistentei superioare:
 • rezistenta inferioara: ideala pentru prajirea bucatilor mari de carne sau pentru produsele ce necesita coacere si rumenire a partii inferioare, cu ajutorul rezistentei inferioare.

Ca si particularitate, la acest model de cuptor electric rezistentele electrice sunt reglabile pentru a obtine un efect mai bun.

Cuptorul ne permite prepararea simultana a mai multor feluri de mancare datorita volumului interior de 32 de litri si este structurat pe patru nveluri de dispunere a tavilor.

 

VEZI AICI SI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Produsul vine insotit de o tava de copt (de forma dreptunghiulara). O tava pentru pizza (de forma rotunda) si de un gratar din otel inoxidabil. Putem astfel prepara orice in acest cuptor. Tava pentru pizza este un bonus binevenit, caci astfel putem prepara acasa un pizza delicios, foarte usori, setand temperatura dorita, care va fi tinut constant pe perioada de coacere selectata.

Timerul mecanic ne ajuta sa setam durata de preparare a produselor si poate fi reglat pana la o durata maxima de 90 de minute. Aceasta durata e de obicei cea maxima la orice producator, insa la unele marci si modele, este de numai 60 de minute, care in multe situatii e prea mica. La terminarea acestei perioade cuptorul emite un semnal sonor si se opreste automat.

Controlul temperaturii interioare se face cu ajutorul unui termostat reglabil in intervalul de temperatura cuprins intre 100 – 240 grade Celsius.

Controlul comenzilor este facil si se realizeaza cu ajutorul celor trei butoane rotative folosite la reglarea temperaturii, a timerului si pentru selectia functiilor.

Cuptorul electric Kumtel KF 5320 are o greutate de 9 kilograme, o putere electrica instalata de 1300 wati si dimensiunile de 555 x 458 x 375 (mm), astfel gasim cu usurinta un loc si pentru acest cuptor in bucataria noastra.

 

Salvează

10 Responses to Kumtel KF5320 cu trei functii de coacere

 1. Carmen guran says:

  Buna ziua
  Nu reusesc sa deschid usa cuptorului.
  Multumesc

 2. stanciu nicolae says:

  buna am acest cuptor si am fost foarte multumit de el , dar sa spart geamul de inchidere cu dmarimea de 41 / 34 , nu stiu cum pot face rost de aceasta piesa , va rog sa ma contactati la telefon nr. 0726682568. , va multumesc

 3. stanciu nicolae says:

  DORESC UN CAPAC DIN GEAM LA CUPTORUL KUMTEL , TYPE KF 5320

 4. adrian says:

  Buna seara ! Doresc sieu manualul de utilizare la cuptorul electric Kumtel. Va multumesc !

 5. Petrica says:

  buna seara o rezistenta de cuptor electric aveti ceea de sus sa ars de cuptor kumtel kf5320 cu trei functii de coacere

 6. ioan says:

  și la mine sa ars rezistența de sus 1300w la cuptorul electrik KUMTEL 5320

 7. ioan says:

  și la mine sa ars rezistența de sus 1300w la cuptorul electrik KUMTEL 5320 vă rog să mă sunați la 0785XXXXx dacă are cineva o rezistență identică funcțională

 8. Mitrana iuliana says:

  As dori nr de telefon service cuptor electric KUMTEL KF 5320.
  S-a stricat butonul time.

 9. MARIANA MITU says:

  Pentru a coace cornulețe unde apas pe cele 3 butoane de jos…sus coacere..mijloc sau jos?

 10. Constantin Mitrica says:

  Am un cuptor Kumtel KF5320 și as avea nevoie de cartea tehnica în format pdf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *