Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Indesit IF 51 K.A IX cu coacere pe doua nivele

IF 51 K A IXCuptorul incorporabil Indesit IF 51 K.A IX este un model destul de ieftin, insa pentru cei fara pretentii prea mari, poate fi o alegere reusita, caci are un volum mediu net de 60 litri, exteriorul este unul elegent, din inox.
Totodata este total mecanic, deci selectarea programelor, a timpului de coacere si a temperaturii se face de pe cele trei butoane rotative.

Cele cinci functii de coacere a cuptorului Indesit IF 51 K.A IX:

Traditional: vor functiona elementul de incalzire inferior alaturi de cel superior, de aici si numele programului. Este recomandat coacerea doar pe un singur nivel.
Mai multe nivele: vor functiona cele trei elemente de incalzire, de jos, sus si cel circular, fiind asistate de ventilator, care distribuie uniform caldura in cuptor. Acest program este ideal pentru a coace simultan pe mai multe nivele din cele cinci existente, insa producatorul recomanda doar doua nivele.
Incalzire de sus: va functiona elementul superior.
Grill: la alti producatori il regasim sub numele de grillmare, va funtiona toata suprafata elementului grill. Pentru bucati mari de carne, asezate pe toata suprafata tavei.
Gratinare: este de fapt un grill cu ventilator, deci pentru bucatile mari de carne, cu os.

Folosirea timer-ului este simplu, ca la orice model, se roteste in sens invers butonul de selectare a timpului. Acesta ne va atentiona acustic cand timpul s-a scurs, insa nu opreste cuptorul.

Si cam atat stie Indesit IF 51 K.A IX, fiind un model ieftin nici nu ne asteptam la prea multe de la el, important este faptul ca are doua programe asistate de ventilator – caci acestia sunt cele mai des utilizate de obicei.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *