Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Indesit FIMS 51 K.A IX S

Cuptorul electric multifunctional Indesit FIMS 51 K.A IX S este unul din noile modele ale producatorului Italian cu ajutorul caruia isi propune sa  cucereasca piata romaneasca mizand pe simplitatea si usurinta in exploatare a produsului.

Cuptorul are un volum de 59 de litri structurat pe 5 niveluri, prezentand un sistem de ghidaje telescopice cu opritor care previn scoaterea accidentala a gratarelor.

Este prezent si timerul electronic care ne ofera posibilitatea de a regla durata de pregatire a timpului in care sa fie gata produsele, cuptorul fiind incadrat in clasa energetica A.

 

VEZI OFERTA ACTUALA AICI   

 

Cuptorul electric multifunctional FIMS 51 K.A IX S are 5 functii:

  • cuptor traditional: sunt active cele doua elemente de incalzire de sus si de jos , produsele fiind preparate pe un singur nivel;
  • multicoacere: functioneaza in acelasi timp ventilatorul si elementele de incalzire superioare si inferioare, caldura fiind imprastiata uniform in interiorul cuptorului ; se pot utiliza simultan doua niveluri;
  • cuptor deasupra: functioneaza doar elementul superior de incalzire, functie ideala pentru rumenire;
  • gratar: functioneaza numai elementul de incalzire al grill-ului, functie ideala pentru prepararea bucatilor plate de carne si pentru pregatirea painii prajite;
  • gratin: functioneaza in acelasi timp elementul de incalzire de sus si ventilatorul, functie ideala pentru gratinarea produselor si pentru dospirea aluatului.

Cuptorul are un aspect robust si impune prestanta prin proportia dintre sticla si inox, panoul de control avand urmatoarele comenzi:

  • butonul din partea stanga este dedicat selectorului de programe;
  • butonul din partea dreapta este folosit pentru controlul temperaturii;
  • programatorul electronic tip lcd are in centru un ceas digital, fiind inconjurat de pictogramele „sfarsit coacere”, „durata”, „ceas” si „contor minute”;
  • tasta „plus” si „minus” folosita pentru reglarea functiei de timp;
  • tasta reglare ora.

Controlul temperaturii din interiorul cuptorului este mecanic ; aceasta poate fi reglata in intervalul cuprins intre 60 – 200 grade Celsius.

Usa are un sistem de deschidere rabatabil, fiind din sticla dublu stratificata, fapt ce duce la aparitia fenomenului de „usa rece” in exterior si se poate demonta pentru a fi spalata.

Iluminarea este conventionala si poate fi utilizata chiar daca cuptorul este oprit, fiind prezent un ventilator utilizat pentru racirea ansamblului.

Cuptorul electric multifunctional Indesit FIMS 51 K.A IX S  are in dotarea standard o tava normala si un gratar, dimensiunile acestuia fiind de 600 x 600 x 545 iar puterea electrica instalata este de 2250 wati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *