Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Gorenje BO637E24B cu 11 programe si curatare cu abur

Gorenje BO637E24BCuptorul incorporabil electric Gorenje BO637E24B desi nu este un model ieftin, isi merita banii, caci are un numar destul de mare de programe de coacere, dintre care una autocuratare cu puterea aburului sau cum e denumit de Goronje: Aquaclean. Dupa selectarea programului Aquaclean trebuie turnat 0.6 litri de apa in tava de sticla si se seteaza temperatura de functionare la 70°C. Cuptorul se va “autocurata” sau mai bine zis rezidurile se vor inmuia astfel incat cu ajutorul unei carpe umede se curata cu mana foarte usor. Deci nu e un program care arde grasimile (curatare pirolitica) ci va usureaza curatarea. Pana acum toti detinatorii unui astfel de model au o parere foarte buna, caci acest model face exact ce se zice despre el, si un plus este faptul ca manualul e chiar foarte bun, mai ales pentru cei care nu au avat pana in momentul de fata un cuptor electric.

ALTE PARERI SI OPINII MAI PUTETI GASI SI AICI

 

Cele 11 programe la Gorenje BO637E24B:

Preincalzier rapida: Folositi aceasta functie daca doriti sa incalziti cuptorul la temperatura dorita cat mai repede posibil.
Incalzire superioara si inferioara: program ideal pentru preparate de patiserie dar si pentru coacerea carnii pe un singur nivel
Gratar: doar o parte din setul de gratar mare va functiona, si e ideal pentru pregatirea unei cantitati mai mici de sandvisuri sau carnacioari de bere
Gratar mare: intreaga suprafata a gratarului va functiona alaturi de rezistenta superioara. Ideal pentru carne plata, prajirea painii, etc
Gratar cu ventilator: pentru frigerea carnii si frigerea unei cantitati mai mari de carne rosie sau alba.
Aer cald: rezistenta rotunda din spatele cuptorului si ventilatorul vor furniza o caldura uniforma pe orice nivel al cuptorului, deci ideal pentru coacere simultana pe mai multe nivele
Aer cald si rezistenta inferioara: Rezistenta inferioara, rezistenta rotunda şi ventilatorul de aer cald vor functiona simultan.. Program ideal pentru prepareare pizza, a produselor fragede de patiserie. Si acest program poate fi folosit pentru prepare simultana pe mai multe nivele.
Rezistenta inferioara cu ventilator: pentru produse de patiserie dospite sau conservarea fructelor si legumelor.
Decongelare: pentru decongelarea lenta a alimentelor, doar ventlatorul va functiona.
Aquaclean: programul de curatare descris la inceputul articolului
Pastrarea farfuriei la cald: pentru a reincalzi vasele inainte de serviera mancarii.

Deci la programe Gorenje BO637E24B sta foarte bine caci avem doua programe cu ajutorul caruia putem prepara simultan pe mai multe nivele si si o functie de curatare. Si deoarece nu este un model de baza, are afisaj electronic care ne informeaza despre programul selectat, timpul ramas, daca este activat sau nu functia de blocaer copii.
Totodata se poate programa astfel incat sa termine la o ora fixa, deci mancarea va fi gata exact cand doriti Dvs! Aceasta functie este de obicei foarte indragit de catre toata lumea!
Si mai are cateva fucntii mici, care sunt binevenite: reglare luminozitate afisaj si setarea volumul semnalului acustic.

Un mare plus din partea mea pentru Gorenje BO637E24B este manualul de utilizare care este destul de gros , si trateaza fiecare program separat, ca sa intelegeti cat mai bine ce se intampla in cuptor, si pentru a sti ce program sa folositi.

Desi nu este ieftin Gorenje BO637E24B este un model care isi merita banii!

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *