Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

BO636E20X

Gorenje BO636E20XDesi sunt niste modele exceptionale, cuptoarele electrice incorporabile Gorenje nu au mare cautare pe piata din Romania, si aste doar din cauza ca nu se gasesc date tehnice concrete despre modelele lor, nici macar pe pagina producatorului.
Modelul Gorenje BO636E20X are un volum mare, de 67 de litrii, panou frontal din inox, touch control, si 8 functii de gatire (acest lucru, ceea ce e si cel mai important nu se specifica nicaieri)

 

MAI MULTE DETALII SI PARERI POTI GASI AICI

 

Functii de gatire la Gorenje BO636E20X:

Rezistenta superioara: doar rezistenta de pe plafonul cuptorului va radia caldura pe alimente. Folositi-o pentru a rumeni partea superioara a mâncarii (rumenire finala)
Rezistenta inferioara: doar rezistenta inferioara a cuptorului va radia caldura. Folositi aceasta rezistenta pentru a rumeni partea inferioara a mâncarii.
Rezistenta inferioara si ventilator: acestea sunt utilizate pentru coacerea produse de patiserie dospite si a celor cu crestere scazuta si pentru conservarea fructelor si legumelor
Rezistenta superioara si ventilator: Rezistenta superioara si ventilatorul vor functiona simultan. Folositi acest sistem pentru a frige cantitati mari de carne rosie sau alba. De asemenea, este adecvat pentru preparate gratinate.
Aer cald: Rezistenta rotunda si ventilatorul vor functiona simultan. Ventilatorul montat, pe peretele din spate al cuptorului, asigura faptul ca aerul cald circula constant in jurul fripturii sau al produselor de patiserie. Acest mod este folosit pentru frigerea carnii si coacerea produselor de patiserie pe mai multe niveluri simultan.
Pastrarea farfuriei la cald: Folositi aceasta functie pentru a reincalzi vasele (farfurii, cesti) inainte de servirea mancarii pentru a pastra mancarea calda mai mult timp.
Decongelare: Aerul circula fara activarea rezistentelor. Se va activa doar ventilatorul. Se foloseste pentru decongelarea lenta a alimentelor congelate.
Aqua Clean: doar rezistenta inferioara va radia caldura. Folositi aceasta functie pentru indepartarea petelor si a reziduurilor de mâncare din cuptor. Programul dureaza 30 de minute.

Utilizarea cuptorului este usora, de la cele doua butoane rotative, una pentru temperatura, si altul pentru programul de coacere, iar de pe panoul touch control putem seta timpul de incepe, timpul final (programare), seta ceasul, si bloca tastaturile de la accesul copiilor.
Deobicei pretul acestui cuptor este undeva la 1300-1400 lei, iar daca aveti noroc il puteti prinde si la promotie cu un pret mai mic AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *