Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

BO635E11XK

Goronje BO635E11XKCuptorul incorporabil BO635E11XK este una dintre cele mai ieftine modele ale producatorului de electrocasnice Goronje, insa din punct de vedere a functiilor pe care le are intrece foarte multe alte modele care sunt mai scumpe la alti producatori. Insa chiar si asa nu prea sunt “la moda” aparatele goronje, din simplul fapt ca nu gasest informatii despre ele. De ce? intrebati producatorul si reprezentantele… In ceea ce urmeaza incerc sa va spun cat mai multe despre fucntiile de coacere ale acestui model, caci probabil pe alte siteuri nici macar numarul acestora nu le gasiti.


Probabil nu va gandeati ca un model care are un pret in jurul sumei de 1000 (VEZI PRETUL ACTUAL AICI)de lei sa aiba 9 functii:

Incalzire superioara si inferioara:  deobicei se foloseste acest program cel mai mult caci este ideal atat pentru produsele de patiserie cat si pentru carne.
Coacere cu convectie: ambele rezistente vor functiona impreuna cu ventilatorul, ceea ce permite circulatia uniforma a aerului cald in interiorul cuptorului.
Gratar: va functiona doar o parte din gratarul mai mare, este ideal pentru cantitati mici de carne -plate, sandvisuri
Gratar mare: pentru cantitati mai mai mari, insa nu un volum mare, pentru sandvisuri cu carne, carnaciori de bere, etc
Gratar cu ventilator: pentru frigerea carnii, pentru carne cu os. Totodata poate fi utilizat pentru gratinare sau rumenire.
Incalzire inferioara cu ventilator: utilizat pentru a coace produse de patiserie dospite si a celor cu crestere scszuts si pentru conservarea fructelor si legumelor
Decongelare: folosit pentru a grabi procesul de dezghetare a alimentelor
Pastrare la cald: folosit pentru a reincalzi vasele (farfurii, cesti) inainte de servirea mancarii
Aqua clean: programul de curatare a cuptorului de 30 de minute (functioneaza pe baza de vapori defapt)

Si cam astea ar fi detaliile cele mai importante legate de Goronje BO635E11XK, mai amintim ca are un design placut, are atat touch control cat si butoane rotative, programarea coacerii deasemenea este posibila! Afisajul digital va arata cat mai aveti din programul de coacere, si cele mai importante informatii de care aveti nevoie.

Goronje BO635E11XK este un model destul de reusit, insa neavand prea mare reclama deobicei marca Goronje, este mai putin cautat…

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *