Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Modelul simplu GF 62 M XS de la Franke

Franke GF 62 M XSModelul GF 62 M XS este momentan cel mai ieftin cuptor electric incorporabil al producatorului de electrocasnice Franke, insa acest lucru nu inseamna si faptul ca este unul fara program cu ventilatie, sau ca este de slaba calitate. De obicei electrocasnicele Franke sunt scumpe, deci sa nu va asteptati ca si acest model sa fie foarte ieftin. GF 62 M XS are 6 functii de coacere plus cel de decongelare, adica in comparatie cu alti producatori de fapt are 7, un volum util de 58 de litri, clasa energetica A, functie de programare timp coacere. Deoarece este modelul ieftin, controlul este analogic (adica din butoane rotative), fara afisaj LED, etc.. insa aceste aspecte sunt de inteles.

Pareri mai apar si aici

Functiile cuptorului Franke GF 62 M XS:

Convectie aer fierbinte: cel mai iubit program de coacere, caci se poate prepara aproape orice fel de mancare, chiar si pe mai multe nivele, caci se folosesc elementele de incalzire inferioara si cel superioara iar ventilatorul distribuie uniform caldura in fiecare punct a cuptorului.
Incalzire superioara: pentru rumenire finala a suprafetelor la diferite mancaruri.
Incalzire inferioara: coacerea “traditionala”, cu incalzire de jos, pentru pizza, etc
Incalzire sus/jos: ca si cel cu convectie, insa fara ventilator, deci o incalzire superioara si inferioara.
Grill: functioneaza elementul de incalzire grill, ideal pentru bucatile de carne plate, paine prajita, etc.
Grill cu convectie: functioneaza elementul grill alaturi de ventilator, deci ideal pentru bucatile mari de carne, cu os.
Decongelare: cuptorul nu se incalzeste, doar se ventileaza in jurul alimetelor aerul exterior, pentru o congelare mai rapida, insa in mod natural.

Utilizarea cuptorului este destul de usoara, caci avem un buton rotativ pentru selectare functie de coacere, una pentru temperatura si una pentru timp. Deci trei rotiri simple, si GF 62 M XS incepe treaba.
Franke GF 62 M XS desi este un model simplu fata de alte modele de la alti producatori numar programelor de coacere este una mare, si avem doua programe cu convectie, deci un plus pentru el, si nu trebuie sa uitam faptul ca produsele Franke sunt destul de bune, ca si fiabiliatate.

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *