Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Modelul rustic Franke CM 65 M OA

Franke CM 65 M OAProducatorul de electrocasnice Franke are cateva modele de cuptoare electrice incorporabile de tip “rustic”, una dintre ele este CM 65 M OA, al carui principale caracteristic ar fi: 6 programe de coacere plus cel de decongelare (multi producatori enumera si aceasta functie ca una de coacere), cu volum util de 59 litri, are mai multe programe de coacere cu ventilatie, control analogic caci este un model rustic, si o putere de max 2250W.

ALTE OPINI MAI APAR SI AICI

Sa vedem insa functiile de coacere la Franke CM 65 M OA :

Statica: la alti producator il gasim ca si incalzire superioara si inferioara, caci functioaneaza cele doua rezistente in acelasi timp, program folosit de obicei pentru prajituri, pizza etc.
Coacere cu ventilator: cel mai iubit program, caci vor functiona cele doua rezistente ca si la precedentul, fiind asistat de ventilator, astfel temperatura din cuptor este aceasi in intregul cuptor. Acest program poate fi folosit si pentru coacere simultana pe mai multe nivele, a preparatelor ce necesiita aceasi temperatura.
Grill: functioneaza intregul element de incalzire de tip grill (la alti producatori acest program e denumit grill mare), si este recomandat pentru bucati mai mici de carne.
Grill cu ventilator: functioneaza grill-ul alaturi de ventilator, fiind ideal pentru bucatile mari de carne, si cele cu os.
Cocere inferioara cu ventilator: deoarece functioneaza ventilatorul alaturi de rezistenta inferioara este ideal pentru prajituri umplute.
Cocere superioara cu ventilator: in acest caz functioneaza rezistenta superioara si ventilatorul, pentru prepararea mancarurilor ce necesita rumenire pe partea superioara
Decongelare: am lasat ultimul, caci ea nu este o functie de coacere, functioneaza doar ventilatorul, astfel timpul de decongelare este redus semnificativ.

Franke CM 65 M OA desi nu este un model ieftin, are multe programe cu ventilator, nu multi producatori au modele care sa aiba programe la fel de multe, iar ceea ce nu trebuie sa uitam ca avem la toate modele Franke 3 ani garantie (nu va faceti griji, ca oricum sunt foarte fiabile in timp).
Desi este un model retro, avem posibilitatea de a programa timpul de coacere, aici ma refer la setarea inceperii programului de coacere si a duratei acestuia, functie foarte cautata!
Acest model vine cu 2 gratare si o tava – fiind echiparea standard la Franke.
Golul in mobila, pentru a putea fi incorporat acest model trebuie sa fie de : 595 (inaltime) X 560 (latime) X 545 (adancime).

DE OBICEI CEL MAI MIC PRET ESTE AICI

 

3 Responses to Modelul rustic Franke CM 65 M OA

 1. Editoiu says:

  As dori un pret.Multumesc.

 2. Cristache Doru says:

  Buna ziuua
  Am cumparat acest model si nu am gasit in colet instructiuni de folosire
  in limba romina.
  Va rog sa ma ajutati cu manualul sau cartea tehnica in format pdf.

 3. Bebe says:

  Manual de utilizare romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *