Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Delonghi Maxi EO 32602

Un model de cuptor electric elegant, dar si foarte usor de utilizat si eficient este Sfornatutto Maxi EO 32602 de la producatorul Delonghi. Acesta are o capacitate de 32 l, deci destul de mare in categoria cuptoarelor electrice. Are o dimensiune de 53.5 cm lungime, 34.5 cm inaltime si 46.5 cm adancime. Eficienta este asigurata si de usa cu geamul dublu si sistemul de izolatie care reduc pierderile de caldura.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cu acest model aveti la dispozitie 5 functii, toate setabile cu ajutorul unui buton pe care-l gasiti in dreapta jos.

  1. Traditional: cu incalzire superioara si inferioara.
  2. Convectie : langa incalzirea inferioara si superioara este pornita si ventilatia, astfel aerul cald este distribuit uniform in interiorul cuptorului. Puteti utilize doua tavi si gati astfel pe doua nivele.
  3. Grill cu rotisor: functioneaza elemntul de grill superior , si grillul se roteste
  4. Dezghetare: cuptorul nu se incalzeste, doar invarte aerul in jurul alimentelor, astfel se grabeste procesul de dezghetare, dar in mod natural.
  5. Incalzire superioara – ceea ce nu e prea des folosit, insa avem si aceasta optine

Deasupra butonului cu functii aveti alte doua butoane: unul pentru setarea temperaturii (intre 80-220◦C) si unul pentru durata de preparare (intre 0-120 minute),reglabile in 6-7 trepte. Cuptorul dispune de un timer automat care la scurgerea celor 120 de minute emite un semnal sonor si opreste automat programul pornit. Totodata la selectorul de temperatura avem si optiunea de Mentinere la cald, care va mentine la cald mancarurile deja preparate, pentru a putea fi servite la temperatua dorita.

Odata cu cuptorul veti gasi in pachet si un gratar si o tava de coacere, precum si frigarui si un rotisor. Acesta din urma suporta o greutate de pana la 4 kg.

La un pret super bun primiti un cuptor de calitate buna daca alegeti acest model Delonghi EO 32602.

 

UN REVIEW DESPRE ACEST MODEL APARE SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *