Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Delonghi EO 12001.W

Delonghi EO 12001.W

Acest model al producatorului Delonghi este un cuptor micut, cu capacitate de 12,5 l, de culoare alba si dimensiuni de 48 cm lungime, 23,5 cm inaltime si 37 cm adancime si o greutate de doar 5 kg. Cuptorul poate fi folosit cu tavi sau alte accesorii cu un diametru de max 26 cm.

Deoarece este micut, putem gasi cu usurinta un loc pentru el atat la birou, pentru a incalzi mancarea adusa de acasa, sau comandata 🙂 , dar si acasa, intr-o bucatarie mica, unde nu avem cum sa mai punem un cuptor cu capacitati mari.

Temperatura din interoriul cuptorului si durata de preparare se regleaza cu ajutorul butoanelor din dreapta aparatului. Temperatura se poate regla intre 100-220 ◦C, in 7 trepte, iar durata de preparare poate varia intre 0-120 minute, tot asa reglabil in 7 trepte. Odata ajuns la finalul duratei de preparare cuptorul se opreste automat si emite si un semnal sonor.
Accesoriile care sosesc odata cu cuptorul electric sunt: o tava de copt regtangulara si un gratar.
Are doar 2 functii: gatire traditionala si grill. Tava sau gratarul se pot pozitiona pe 2 nivele. In cazul functiei de gatire traditionala sunt pornite simultan atat incalzirea inferioara cat si ce superioara, iar in cazul celei de grill doar cea superioara.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Este un model de cuptor electric basic, usor de utilizat, dar si de curatat si intretinut, avand tava de firimituri detasabila. Avand si o usa cu stigla dubla ofera un plus de siguranta in utilizare, usa neincalzindu-se.

One Response to Delonghi EO 12001.W

  1. gheorghe toi says:

    Pacat ca nu aveti filtre de cautare, te plictisesti sa vezi toate modelele ca sa gasesti ce vrei. Prezentarea produselor este mai frumoasa decat pe alte situri. Totusi la acest model nu precizati puterea. Sfat1: incercati sa nu mai folositi persoana a doua singular, asa cum fac majoritatea vanzatorilor; englezescul “you” inseamna la ei si “tu” si “dvs.” pe cand noi avem cuvinte distincte pentru fiecare. Folosind “dvs.” da o nota de respect fata de client. Sfat2: daca puteti atasa fisa tehnica (pdf) la fiecare produs ati fi cei mai tari de pe piata. Dar filtrele mi se par prioritatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *