Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Beko BIR25400XMS

Cuptorul electric incorporabil Beko BIR25400XMS transforma orice mancare preparata intr-un deliciu, iar silueta eleganta si avantgardista a acestuia iese in evidenta indiferent de locul in care este pozitionat.

Cuptorul electric incorporabil Beko BIR25400XMS este prevazut cu 12 functii:

  • incalzire superioara si inferioara: sunt pornite ambele rezistente, iar functia este ideala pentru a prepara produse de patiserie sau prajituri in forme;
  • incalzire superioara si inferioara cu ventilare: functioneaza concomitent ambele rezistente si ventilatorul, aerul astfel incalzit este distribuit rapid si uniform in cuptor;
  • SURF: functioneaza in acelasi timp elementul de incalzire superior si ventilatorul. Aerul fierbinte este distribuit prin peretii interiori ai cuptorului, ajungandu-se la o temperatura omogena, ce asigura prepararea mancarurilor indiferent de nivelul de coacere folosit;
  • functia 3D: sunt pornite ambele elemente de incalzire si ventilatorul, asigurandu-se astfel o distribuire uniforma a caldurii in interior. Astfel, se pot prepara simultan pana la trei preparate folosind mai multe niveluri de coacere, iar mirosurile nu se vor amesteca;
  • pizza: functioneaza rezistenta inferioara si ventilatorul, functia este ideala pentru prepararea pizza;
  • grill mare plus ventilator: functioneaza toata suprafata grill-ului si ventilatorul. Este functia recomandata pentru a praji cantitati mari de carne;

Citeste descreierea completa

Beko BVM35500XMS de 80 de litri

beko-bvm35500xmsCuptorul incorporabil Beko BVM35500XMS face parte din gama premium nou lansata pe piata romaneasca, prezentand un design ultramodern, materialele folosite variind de la sticla neagra folosita pentru panoul frontal si marginile usii cuptorului, pana la sticla fumurie din care este realizata usa cuptorului si  pana la insertiile metalice prezente.

Partea superioara frontala este in mare parte tip touch control, alcatuit dintr-un programator electronic cu display animat. Ceasul digital este amplasat intr-o pozitie superioara, lucru care il face usor de vazut, iar tastele de control electronic sunt amplasate pe partea inferioara a panoului. Ca si element de noutate se remarca posibilitatea blocarii display-ului , lucru care ofera o mai mare siguranta in utilizare, prevenind posibilitatea atingerii accidentale a display-ului.

Citeste descreierea completa

Beko BIE22300XD cu sase functii

beko-bie22300xdCuptorul incorporabil Beko BIE22300XD apartine noii game medium lansate de curand de catre cei de la Beko.  Materialul de baza este inoxul, lucru care ii confera un aspect placut si face ca intretinerea acestuia sa devina foarte usoara.

Cele doua butoate amplasate pe panoul frontal in extremitatile din dreapta si din stanga sunt foarte ingrijit desenate, fiind destinate controlului functiilor si al termostatului pentru reglarea temperaturii, si incadreaza un timer digital, care are caractere mari si este foarte usor de vizualizat. In plus, apar doua taste de ajustare a setarilor (taste plus si minus) situate in partea dreapta a afisajului, o tasta de reglare  si o tasta program situate in partea stanga a afisajului.

Citeste descreierea completa

13 functii la Beko BVR35500XMX

beko-bvr35500xmxCuptorul electric multifunctional incorporabil Beko BVR35500XMX este un cuptor din segmentul premium oferit de echipa Beko.

Prezinta un desing modernist, destinat bucatariilor care respecta ultimele tendinte aparute pe piata amenajarilor bucatariilor, fiind alcatuit dintr-un melanj format din sticla neagra (panoul frontal si partial usa cuptorului), sticla fumurie (pentru geamul care ofera vizibilitate in interiorul cuptorului), si insertii de inox.

Panoul frontal este controlat prin touch screen, si acopera partea din mijloc a acestuia. Se remarca afisajul ceasului digital, care este foarte usor de citit, iar in partea de jos sunt pozitionate tastele care asigura operarea cuptorului (inclusiv cea care asigura pornirea/oprirea functiilor). O noutate referitoare la controlul cuptorului o reprezinta posibilitatea blocarii display-ului , lucru care ofera o mai mare siguranta in utilizare, si previne posibilitatea atingerii accidentale a display-ului de comanda.

Citeste descreierea completa

Modelul rustic Beko OIM27201A

beko-oim27201aCuptorul electric multifunctional Beko OIM27201A este un model din gama medium a producatorilor turci, dar si total atipic din punct de vedere al designului. Acest model este destinat iubitorilor de arta in bucatarie, fiind un model de cuptor rustic,desenat special pentru iubitorii curentului vintage, cadru in care prezentul model de cuptor se incadreaza perfect.  Culoarea antracit este inca unul din atuurile care scot acest model in evidenta intr-o bucatarie provenita parca din copilaria noastra.

Panoul frontal pastreaza aceeasi linie rustica, avand doua resorturi mecanice, unul pentru controlul functiilor si celalalt pentru controlul temperaturii de gatire ( al termostatului), pozitionate in partea stanga si dreapta, acestea incadrand in mod armonios un ceas mecanic aflat in partea de mijloc a panoului, imediat langa ele aparand si lampa termostat.

Citeste descreierea completa

Beko BIM24300WMS cu gatire 3d

beko-bim24300wmsBeko BIM24300WMS este un cuptor electric incorporabil multifunctional, fiind un model relativ recent lansat pe piata romaneasca de catre producatorul din Turcia.  Odata cu aparitia acestui tip de cuptor, Beko isi propune sa intre pe gama premium a acestui segment, lucru care se observa atat prin designul modern al acestuia, cat si prin prezenta unor elemente care fac utilizarea acestuia deosebit de facila. Astfel, isi face aparitia un afisaj LED care usureaza navigarea in meniu .  De remarcat ceasul digital , incadrat armonios si foarte usor de observat. Un plus in viziunea noastra consta in  imbunatatirea volumului util, care este de 71 de litri, fiind sensibil mai mare fata de modelele anterioare. Incinta cuptorului este iluminata, beneficiind  de un timer de mare precizie.

Citeste descreierea completa

Beko BIM32400XPS din gama premium

beko-bim32400xpsCuptorul electric multifunctional Beko BIM32400XPS reprezinta unul dintre noile modele cu care producatorul turc ataca piata premium a acestei nise. Designul sofisticat al acestuia , in care sunt prezente din belsug materiale precum inoxul, sunt completate de displayul animat touch (deja o prezenta obisnuita in dotarea devenita standard a cuptoarelor Beko) care ofera o usurinta uluitoare in navigarea in meniu. Acesta afiseaza ora, functia selectata, precum si pozitionarea recomandata a tavii in interiorul cuptorului pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Odata intrat pe piata premium, Beko ofera o ameliorare semnificativa a cavitatii cuptorului, aceasta urcand la 82 de litri, acest tip de cuptor prezentand unul dintre cele mai generoase spatii interioare in varianta de echipare standard.

Clasa energetica este una obisnuita, fiind incadrat in clasa A, acest lucru facandu-l foarte prietenos cu mediu inconjurator, deoarece consumul de energie electrica este foarte mic.

Citeste descreierea completa

Beko BIMM22400XMS cu sonda pentru alimente

beko-bimm2240xmsCuptorul electric incorporabil BekoBIMM22400XMS este unul dintre cele mai noi si performante modele de pe piata romaneasca. Face parte din segmentul de varf al producatorului turc, fapt ilustrat de designul de ultramodern si de calitatea materialelor folosite.  Astfel, remarcam aparitia panourilor frontale din inox, lucru mai putin intalnit la cuptoarele din clasa lui. Afisajul digital este imbunatatit fata de modelele anterioare (care nu includeau decat un indicator al orei), prin  aparitia indicatoarelor  luminoase pentru afisajul functiei, simbol pentru indicarea temperaturii  interioare a cuptorului,  indicator temperatura, simbol intensificare (preincalzire rapida) . Butoanele  masive de reglare a temperaturii si de pornire prezente in cazul modelelor precedente sunt inlocuite prin aparitia unor taste tip touch: pentru pornirea sau oprirea procesului de gatire, o tasta pentru setarea temperaturii, taste plus si minus, tasta pentru  reglare, tasta speciala de return pentru a activa afisajul. Astfel, afisajul LED se transforma dintr-un simplu element consultativ intr-un panou touch  cu display animat cu simboluri usor de citit care ofera accesul rapid la o multitudine de functii ale cuptorului.

Citeste descreierea completa

Modelul simplu Beko BIC22100X

beko-bic22100xCuptorul incorporabil Beko BIC22100X este unul dintre cuptoarele pozitionate in zona inferioara a modelelor comercializate de  producatorul turc, fiind insa remarcat prin fiablitatea de care a dat dovada pana in prezent.

Designul acestuia este unul robust si simplu, usor de utilizat de catre clienti. Panoul de comanda prezinta trei butoane mecanice cu resort: unul pentru controlul functiilor, un cronometru mecanic si un buton pentru controlul termostatului, langa acestea facandu-si aparitia si o lampa termostat. Butoanele sunt amplasate ergonomic pe panoul de comanda, fiind atent finisate, si ofera un confort remarcabil la utilizarea .

Citeste descreierea completa

Beko BIR24800BMS cu 82 de retete predefinite

beko-bir24800bms            Cuptorul electric incorporabil Beko BIR24800BMS este foarte cunoscut si iubit in tarile Europene de Vest.  Acest model este premiat la nivel international cu titlurile GOOD DESIGN™ si KitchenInnovation of the Year®. Are 13 de functii programate, poate fi folosit pentru dezghetarea, coacerea, prajirea si pregatirea la grill a alimentelor. Volumul cuptorului net este mare are 72 de litri. Cuptorul are afisaj cel mai modern afisaj touchscreen Full Color, sub afisaj mai gasim o conexiune USB unde putem sa incarcam retete si fotografii plus mai are 82 retete predefinite. Cuptorul are Iluminare cu halogen si iluminare la deschiderea usii. Usa interioara este din sticla cu acoperire nanocoating. Doar sa nu uitam cel mai folositor insusire a cuptorului este autocuratare catalitica (perete posterior) ce inseamna ca resturile de mancare care au ramas in cuptor sunt arse la o temperatura foarte inalta. Dupa programul de autocuratare stergem interiorul si este cura si pregatit la noua folosire. Include toate caracteristici moderne care ne asteptam de la un cuptor nou, nu consuma mult este in clasa energetica A. Daca cumparati cuptorul Beko BIR24800BMS mai primiti: o tava pentru copt, o tava adanca pentru gatit, un raft sarma si un raft telescopic.

Citeste descreierea completa

BIE22101X cu 6 functii de coacere

Beko BIE22101XCuptorul incorporabil Beko BIE22101X este un model mai nou aparut pe piata noastra, facand parte din categoria de entry-mid level a producatorului, ceea ce inseamna ca avem 6 functii de coacere – dintre care doua asistate de ventilator, avand o eficienta energetica de A (ceea ce insemana un consum de 0.88 kWh per ciclu in programul de incalzire inferioara si superioara, respectiv 0.85 kWh pe programul de convectie aer fierbinte).
Inainte sa va zic despre functiile de coacere, trebuie sa precizez faptul ca BIE22101X are un volum util de 66 litri, asta deoarece pe mai mute site-uri care il comercializeaza afiseaza alte valori, mai mari.

Citeste descreierea completa

BIE22300XP de la Beko

Beko BIE22300XPCuptorul incoporabil Beko BIE22300XP se numara printre modelele cu o capacitate mare, deoarece are un volum util de 71 de litrii, ceea ce ii da posibilitatea sa aiba un total de 5 rafturi laterale (cele mici au doar 3), astfel incat Dvs puteti alege raftul cel mai potrivit pentru cele mai reusite prajituri. BIE22300XP are 8 functii, autocuratare pirolitica, si multe functii aditionale care sunt destul de utile (insa nu au legatura cu modul de coacere).

 

Citeste descreierea completa

OIE22302X

Beko OIE22302XAvand un design simplist, cuptorul incorporabil Beko OIE22302X ofera mult mai mult pe partea tehnica decat cea vizuala, caci pentru Beko e important ce stie aparatul, si nu cum arata acesta. Pe langa cele 6 functii de coacere avem posibilitea de a prelungi durata de gatire, sa blocam tastele, a regla luminozitatea ecranului, seta alarma – la care se poate seta atat volumul acestuia precum si tonul acestuia. Si desi poate nu e important pentru multi dintre Dvs, insa aparatul vine cu rotisor, deci aveti posibilitatea sa faceti cele mai bune grill-uri – pentru acest lucru ne ajuta si faptul ca are un volum mare de 71 litrii.
Citeste descreierea completa

BIM25300XM

Beko BIM25300XMPentru cei care doresc un cuptor electric in care se poate prepara 3 mancaruri simultan, fara sa se amestece mirosurile Beko BIM25300XM poate fi un model ideal, caci pe langa aceasta functie are inca 7, un volum mare de 71 de litrii, mod de functionare economica si totodata producatorul ofera 5 ani de garantie pentru acest model daca este cumparat pana la finele anului (trebuie sa inregistrati produsul ep pagina oficiala a producatorului).

Citeste descreierea completa