Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Zass ZEO 52 HP cu doua plite si o capacitate de 52 de litri

Daca dorim sa preparam mancaruri la cuptor sau la plita, ori dorim doar sa le incalzim, cuptorul electric independent Zass ZEO 52 HP ne ajuta in orice situatie. Acesta are o capacitate de 52 de litri, si deaupra lui sunt integrate si doua plite electrice.

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Functiile cuptorului Zass ZEO 52 HP :

  • Frigere: se incalzeste doar elemntul superior, si este deocei folosit pentru rumenire, sau caocere pe partea superioara
  • Coacere: coacerea trditionala cand functioneaza doar elemntul inferior.
  • Prajire: functioneaza ambele elemente de incalzire, folosit in deosebi pentru pregatirea prajiturlor care au nevoie de caldura din ambele parti.
  • Gatire Incalzire: se pornesc plitele separat rotind butonul pe marcajul L pentru cea din pasrtea stanga, R pentru cea din dreapta, sau simultan alegand LR

Cu selectorul de temperatura putem alege cu usurinta o valoare intre 0-230°C, valoarea maxima fiind cea regasita in marea majoritate a cazurilor. Dupa gradatia de 60°C, urmatoarele valori apar in trepte de 30°C, deci nu poti seta cu precizie de 10°C.
Durata de pregatire a mancarurilor se face la fel de usor prin rotirea temporizatorului in intervalul a 0-120 de minute. La sfarsitul perioadei selectate, aparatul ne avertizeaza cu un semnal sonor asupra acestui fapt, dupa care opreste functionarea acestuia.
Daca dorim, avem si optiunea de Always On (simbolul de palma), la alegerea caruia cuptorul sau plitele vor functiona pana cand este orpit manual de utilizator.

Cand suntem in functia de Gatire/Incalzire, sau mai bine zis plite, nu este luat in considerare valoare setata pe termostat. Plitele au termostat separat, si nu se va lua in calcul selectorul de temperatura.
Dimensiunile interiorului la cuptorul Zass ZEO 52 HP sunt de 41X37X34 de cm, si are 4 nivele pentru tava/grilaj.

Acest cuptor are atat led indicator de fucntionare, cat si bec de iluminare interioara, si pe langa gratar si tava de copt, primim si un manare pentru manipularea tavii, ceea ce e super fain. Consumul maxim al acestui aparat este de 2000W.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI ACI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *