Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Victronic de 20 de litri

Cuptorul electric Victronic este ideal pentru a prepara o gama larga de produse in conditii de deplina siguranta.

Cuptorul electric Victronic are trei functii:

  • incalzire sus: pentru a praji produsele din carne de orice fel si pentru a coace partea superioara a produselor folosind numai rezistenta de sus;
  • incalzire jos: pentru a prepara painea, produsele de patiserie si pizza si pentru a coace partea de jos a produselor folosind numai rezistenta amplasata in partea de jos a cuptorului;
  • incalzire sus si jos: cu ajutorul acestei functii se pot prepara majoritatea mancarurilor, cu ajutorul rezistentelor de sus si de jos care functioneaza in acelasi timp.

Volumul cuptorului este de 20 de litri si are doua niveluri pentru prepararea mancarurilor. Cuptorul soseste dotat cu un gratar din otel inoxidabil si o tava pentru copt, fapt ce ne usureaza considerabil procesul de preparare al produselor.

Este de asemenea echipat cu un grill ce intervine atunci cand este pornita rezistenta superioara si are rolul de a praji in profunzime preparatele, ce capata astfel un gust inconfundabil.

 

VEZI ALTI REVIEW SI AICI

 

Timerul ne ajuta sa programam timpul necesar prepararii mancarurilor si poate fi reglat de la 0 la maxim 60 de minute. La sfarsitul acestei perioade cuptorul emite un semnal acustic si se opreste automat, prevenind astfel arderea mancarurilor.

Temperatura se poate regla deosebit de usor cu ajutorul termostatului pe trei trepte de temperatura in intervalul 100 – 250 de grade Celsius.

Cele trei comutatoare rotative sunt folosite pentru controlul temperaturii, reglarea timerului si setarea functiilor si sunt insotite de un led luminos ce indica functinarea cuptorului.

Cuptorul electric Victronic este deosebit de usor (cantareste 1,5 kilograme) si are o putere electrica suficienta pentru un gatit in profunzime: 1380 de wati.

Dimensiunile cuptorului sunt de 390 x 250 x 280 (mm).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *