Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Trisa Multi Bake & Cook

Cuptorul electric cu plite Trisa Multi Bake & Cook este unul din noile cuptoare de tip combo, ce combina facilitatile oferite de un cuptor electric cu cele ale unei plite electrice.

Cuptorul electric cu plite Trisa Multi Bake & Cook are un numar de 5 functii:

  • incalzire sus: functie destinata prajirii bucatilor de carne si pentru coacerea sau rumenirea partii superioare ale produselor cu ajutorul rezistentei superioare;
  • incalzire jos: destinata pentru prepararea produselor de patiserie sau cofetarie si pentru rumenirea partii inferioare ale preparatelor cu ajutorul rezistentei inferioare;
  • incalzire sus si jos: pentru prepararea majoritatii felurilor de mancare, folosind ambele rezistente;
  • grill: functia este utilizata pentru prajirea painii si a bucatilor mari de carne folosind grill-ul;
  • incalzire sus si rotisor: folosita pentru prepararea puiului intreg. In acest caz functioneaza elementul de incalzire de sus si rotisorul.

Volumul interior al cuptorului este de 30 de litri si ne ofera posibilitatea de a prepara in acelasi timp mai multe feluri de mancare folosind unul sau toate cele trei niveluri ale cuptorului.

 

CATEVA OPINII APAR SI AICI

 

Accesoriile sunt formate dintr-un gratar de inox, o tava pentru copt de forma dreptunghiulara, maner pentru manevrarea tavii si rotisor.

Reglarea duratei in care sa se fie preparate mancarurile se face facil folosind timer-ul mecanic ce poate fi setat pentru o durata maxima de 60 de minute. La sfarsitul acestui interval de timp cuptorul emite un semnal acustic de avertizare si se opreste automat.

Temperatura interioara se regleaza cu ajutorul unui termostat in intervalul de temperatura cuprins intre 100 si 250 de grade.

Cuptorul vine in ajutorul nostru si prin cele cinci trepte presetate de reglare a temperaturii, ce pot fi reglate cu ajutorul unui selector.

Cele patru butoane elegante amplasate in partea din dreapta sunt folosite la pornirea/oprirea plitelor, reglarea temperaturii interioare, selectarea functiilor si reglarea timerului.

Usa cuptorului se deschide cu ajutorul unor balamele silentioase si este construita din sticla securizata.

Cele doua plite sunt amplasate in partea superioara a produsului si au diametrul de 185 mm (cu o putere electrica  de 1000 wati) si 135 m (cu o putere de 500 wati).

Puterea electrica instalata a cuptorului este de 1500 de wati, ceea ce reprezinta o putere mare de coacere, dar in conditiile unui consum rezonabil de energie electrica.

 

VERIFICA PRET ACTUAL AICI

 

Cuptorul electric cu plite Trisa Multi Bake & Cook are dimensiunile de 41 x 38,5 x 55 (cm) si o greutate de 11 kilograme.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *