Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Orion OMK-530

Mini cuptorul electric cu plite Orion OMK-530 este unul dintre cuptoarele compacte din clasa mini ce se incadreaza in orice bucatarie de dmici imensiuni, iar tehnologia cu care este inzestrat face ca prepararea mancarurilor sa devina o adevarata placere.

Mini cuptorul electric cu plite Orion OMK-530 are cinci functii:

  • incalzire superioara: functia potrivita pentru prajirea produselor din carne sau acelora ce necesita rumenirea partii superioare, folosind numai rezistenta superioara;
  • incalzire inferioara: dedicata prepararii produselor de patiserie sau pentru coacerea partii inferioare ale produselor, folosind numai rezistenta de jos;
  • incalzire superioara si inferioara: functia cea mai utilizata, dedicata prepararii majoritatii felurilor de mancare. Functioneaza simultan ambele rezistente;
  • rotisor si incalzire superioara: functie ideala pentru prepararea bucatilor de carne sau a puiului la rotisor. Functioneaza in acelasi timp rezistenta superioara si rotisorul;
  • rotisor si incalzire superioara si inferioara: dedicata pentru prajirea carnii de pasare folosind rotisorul. Functioneaza concomitent rotisorului si ambele rezistente.

 

CATEVA OPINII APAR SI AICI

 

Volumul interior de 30 de litri este suficient de mare pentru prepararea mai multor produse in acelasi timp si este structurat pe doua niveluri.

Accesoriile sunt formate dintr-un gratar de sarma cromata, o tava pentru copt si un rotisor.

Cuptorul este echipat cu un termostat iar temperatura interioara se poate regla in intervalul cuprins intre 90 – 250 grade Celsius.

Temperatura poate fi setata in mod automat si prin intermediul celor 4 trepte de temperatura presetate din fabrica.

Plitele sunt amplasate in partea superioara, si au dimensiuni si putere electrica diferita.

Plita mare are un diametru de 185 mm si 4 niveluri de putere: 0, 400 W, 800 w si 1200 W.

Plita mica are un diametru de numai 155 mm cu o putere electrica de 0, 300 W, 400 W si 700 W.

Plitele pot functiona separat, in acelasi timp sau impreuna cu cuptorul si au butoane diferite de control.

Usa are un geam mare, ce faciliteaza vizibilitatea interioara, iar langa aceasta, in partea dreapta, sunt pozitionate butoanele cu care se controleaza cuptorul.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Acestea sunt folosite pentru controlul plitelor, pentru reglarea temperaturii si pentru selectarea functiilor, iar cele trei leduri rosii ne arata functionarea cuptorului si ale celor doua plite.

Mini cuptorul electric cu plite Orion OMK-530 are o putere electrica instalata de 400 de wati si dimensiunile 480 x 320 x 300 (cm).

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *