Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Luxell LX 3570 cu capacitate de 40 de litri

Luxell LX 3570 cu capacitate de 40 de litri
2 (40%) 8 vote[s]

Cuptorul electric Luxell LX 3570 este unul dintre cuptoarele multifunctionale din clasa compacta ce au cucerit piata romaneasca si este disponibil in doua variante de culori: alb si inox.

Cuptorul electric Luxell LX 3570 are un numar de trei functii:

  • rezistenta superioara: destinata rumenirii partii superioare ale produselor si pentru prepararea bucatilor de carne. Functioneaza rezistenta superioara;
  • rezistenta superioara si inferioara: este functia utilizata pentru a prepara cele mai multe feluri de mancare. Functioneaza in acelasi timp rezistenta superioara si cea inferioara;
  • rezistenta inferioara: este utilizata pentru a prepara pizza, produse de patiserie sau panificatie si pentru rumenirea partii superioare ale preparatelor.

Volumul interior este urias, de 40 de litri structurat pe patru niveluri de dispunere a tavilor. In acest spatiu se pot folosi in acelasi timp o tava si o cratita de 8 litri (sau cu un diametru de maxim 45 de centimetri).

 

ALTE REVIEW-URI POT APAREA SI AICI

 

In ajutor ne vin si accesoriile cu care este dotat cuptorul. Astfel, ne stau la dispozitie o tava rotunda pentru pizza si una dreptunghiulara de marime XXL folosita la copt si un gratar de inox.

Functia de convectie face ca aerul sa circule uniform si temperatura sa ramana constanta in interior, lucru ce duce la reducerea timpului de preparare al produselor si la o gatire in profunzime a preparatelor.

Timerul mecanic ne ofera posibilitatea de a regla cu precizie durata de timp in care preparam produsele. La sfarsitul acestei perioade cuptorul se opreste automat si emite un semnal acustic.

Temperatura se regleaza cu ajutorul termostatului incorporat pe patru niveluri presetate, in intervalul 50 – 240 de grade Celsius.

Cuptorul dispune de o functie speciala numita TURBO ce are un rol important la dezghetarea produselor congelate si la eliminarea mirosurilor de mancare atunci cand se prepara doua sau mai multe mancaruri in acelasi timp utilizand mai multe niveluri ale cuptorului.

Este remarcabila prezenta unui ventilator utilizat in procesul de preparare a hranei si a iluminarii interioare, realizata cu ajutorul unui bec pozitionat pe peretele din spate al cuptorului.

Usa are un geam de mari dimensiuni ce ne ofera o perspectiva deosebita a interiorului, iar balamelele sunt de cea mai buna calitate si rezista la o folosire indelungata.

Controlul cuptorului se realizeaza cu ajutorul celor trei butoane amplasate in partea dreapta ce sunt folosite la controlul temperaturii, al timerului si al functiilor.

Tot aici este amplasat si un led de culoare rosie ce indica functionarea cuptorului.

Cuptoru este incadrat in clasa energetica A, lucru ce duce la un consum de energie scazut.

Cuptorul electric Luxell LX 3570 are dimensiunile de 55 x 42 x 33 (cm), greutatea de 12 kilograme si o putere electrica instalata de 1650 de wati.

 

VERIFICA PRET ACTUAL AICI

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *