Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Harlem Asel cu o capacitate de 40 de litri

Cuptorul electric Harlem Asel este o pata de culoare in bucatariile moderne prin culoarea rosie pe care o are.

Cuptorul electric Harlem Asel este dotat cu un numar de trei functii:

  • incalzire sus: functia este destinata produselor ce necesita rumenirea partii de sus, folosind numai rezistenta superioara;
  • incalzire jos: functie destinata coacerii sau rumenirii partii inferioare cu ajutorul rezistentei de jos;
  • incalzire sus si jos: este functia ideala pentru prepararea majoritatii mancarurilor. In aceasta situatie functioneaza in acelasi timp ambele rezistente.

Volumul interior este foarte mare, de 40 de litri, iar cavitatea este construita dintr-un aliaj de aluminiu si zinc. Acesta are proprietatea de a amplifica si reflecta caldura, rezultand o temperatura crescuta, astfel mancarurile sunt preparate mai repede iar gustul este deosebit.

Cavitatea are doua niveluri ce pot fi folosite la prepararea mancarurilor.

Accesoriile sunt formate dintr-o tava rotunda si una dreptunghiulara.

 

CITESTE AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Timerul analog ne ajuta in reglarea cu precizie a duratei de preparare a produselor. La incheierea acestui program cuptorul emite un semnal sonor si se opreste automat, ajutandu-ne astfel sa evitam arderea produselor.

Temperatura interioara se poate regla in intervalul 90 – 320 grade Celsius, cuptorul avand si un numar de patru trepte de temperatura presetate, dar si multe semne intre acestia, pentru a sti cu exact ce temperatura am setat. La multe modele avem numai 3-4 temperaturi presetate si intre ele trebuie sa „ghicim” cam unde ar fi temperatra dorita de noi, insa in acest caz nu trebuie sa ne batem capul cu asa ceva.

Cele trei butoane de inox amplasate in extremitatea dreapta sunt folosite la controlul termostatului, reglarea temperaturii interioare si la setarea timer-ului, cuptorul fiind prevazut si cu un led ce ne indica functionarea acestuia.

Cuptorul electric Harlem Asel are o putere electrica instalata de 1500 wati, o greutate de 12,5 kilograme si dimensiunile 330 x 450 x 600 (mm). Totodata de obicei este la un pret foarte accesibil, pentru un cuptor electric independent.

One Response to Harlem Asel cu o capacitate de 40 de litri

  1. Anton says:

    Buna ziua .
    Pret cuptor asel 40 l,engross .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *