Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Fagor MH-2600MF

Cuptorul electric compact Fagor MH-2600MF este un aparat simplu de utilizat si de intretinut de culoare gri si reprezinta alegerea perfecta pentru orice bucatarie moderna.

Cuptorul electric compact Fagor MH-2600MF are 5 functii:

  • coacere traditionala: functioneaza concomitent elementele de incalzire de sus si de jos. Functia este folosita pentru a prepara marea majoritate a felurilor de mancare;
  • coacere traditionala cu ventilator: functioneaza in acelasi timp cele doua elemente de incalzire si ventilatorul, astfel se creeaza efectul convectiei de aer. Este folosita pentru prepararea in mod uniform si in profunzime a preparatelor din carne;
  • grill plus rotisor: functioneaza simultan rotisorul si grill-ul amplasat in partea superioara. Este functia ideala pentru prepararea bucatilor de carne si a puiului la rotisor;
  • grill: functioneaza numai grill-ul. Este o functie utilizata pentru prajirea bucatilor de carne;
  • rezistenta superioara si inferioara plus rotisor: functioneaza elementele de incalzire de sus si de jos impreuna cu rotisorul si este utilizata pentru a praji bucatile mari de carne la rotisor.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Volumul interior al cuptorului este de 26 de litri  si are doua niveluri. Incinta este realizata dintr-un email special de care resturile de mancare se lipesc foarte greu, usurand astfel intretinerea.

Accesoriile sunt numeroase: rotisor, gratar de sarma cromata, tava de coacere iar manevrarea tavilor este usurata de manerul emailat conceput special pentru acest scop.

Este prezent si un ventilator (in peretele din dreapta al cuptorului) folosit la prepararea mancarurilor, iar grill-ul puternic ne ajuta sa prajim bucatile de carne in profunzime, iar friptura va avea un gust delicios.

Cuptorul are si un timer mecanic ce ne ofera posibilitatea reglarii duratei de timp in care sa fie gata produsele, la sfarsitul acestei perioade cuptorul se opreste automat si emite un semnal sonor de avertizare.

Timerul se poate regla in intervalul cuprins intre  0 si 60 minute.

Temperatura este foarte usor de reglat cu ajutorul termostatului incorporat, in gama de temperaturi cuprinsa intre 90 – 250 de grade Celsius pe patru niveluri de temperatura.

Usa este mare si are in partea superioara un maner folosit pentru deschidere. Geamul mare asigura o vizibilitate interioara excelenta si este dublu stratificat, ramanand rece in exterior.

Controlul cuptorului se realizeaza cu ajutorul celor trei butoane din partea dreapta utilizate la selectarea functiilor, reglarea temperaturii si a timerului.

Cuptorul electric compact Fagor MH-2600MF are i putere electrica instalata de 1500 wati, o greutate de 7,9 kilograme si dimensiunile de 476 x 400 x 325 (mm).

 

CATEVA REVIEW-URI APAR SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *