Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Beper 90.880 – Aparat de gatit cu aer cald si convectie

Cuptorul electric cu convectie Beper 90.880 este un produs ce isi are locul in orice bucatarie moderna, iar acesta poate fi transportat cu usurinta chiar si in concedii, atunci cand ne va ajuta sa preparam hrana in momentul in care alegem sa folosim rulota in locul unei camere de hotel.

Designul placut si faptul ca este usor de folosit il va face indispensabil pentru orice bucatarie, iar faptul ca ne va asigura rapid o masa sanatoasa este un avantaj foarte mare in conditiile vietii trepidante de astazi.

Cuptorul ideal pentru oameni moderni

Fiabilitatea si versatilitatea Beper 90.880 sunt doua mari avantaje ale acestui cuptor. Putem prepara la fel de bine o gama larga de mancaruri (friptura, pizza, cartofi taranesti, etc) iar rezistenta din otel inoxidabil nu va ceda decat dupa o perioada lunga de timp.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Un element demn de remarcat este si carcasa produsului, ce este realizata din sticla termorezistenta si metal.

Puterea cuptorului este de 1400 W, mai mult decat suficienta pentru preparate gustoase obtinute intr-un interval mic de timp. Este suficient numai sa punem produsele in cuptor si sa asezam masa, iar mancarea va fi gata aproape imediat.

Capacitatea vasului este destul de mare pentru un cuptor din aceast clasa. Desi vasul are capacitatea standard de 12 litri, aceasta poate fi marita pana la 18 litri cu ajutorul unui inel de expansiune.

Beper 90.880 ne ofera preparate mai sanatoase si mai gustoase datorita efectului de convectie al aerului si a faptului ca temperatura poate fi controlata precis.

 

Cuptorul modern prepara mese sanatoase

 

Convectia este asigurata de un ventilator ce va imprastia uniform aerul cald in interiorul vasului, iar in acest fel ne vom asigura ca alimentele noastre sunt patrunse de aerul cald din toate partile iar prepararea acestora se va face si in profunzime, nu numai la suprafata.

 

VEZI AICI PARERILE ALTOR GOSPODINE

 

In plus, convectia aerului are rolul de a topi grasimea, fapt ce ne va oferi produse mai sanatoase si cu mai putin colesterol.

Folosind Beper 90.880 nu avem cum sa dam gres in prepararea alimentelor, deoarece vom fi siguri ca am ales cea mai potrivita temperatura pentru prepararea mancarurilor. Aceasta poate fi setata cu ajutorul celor sapte trepte presetate si poate fi reglata in intervalul 100 – 250 de grade Celsius.

Cuptorul beneficiaza si de un timer ce ne va ajuta foarte mult in momentul in care ne vom alege timpul in care sa fie gata mancarurile, iar acesta poate fi setat pana la maxim 60 de minute.

Aparatul emite un semnal acustic puternic la terminarea programului, iar daca nu suntem suficient de aproape pentru a opri cuptorul acesta isi va inceta activitatea automat dupa o scurta perioada de timp.

Un om modern inseamna un om ocupat, iar timpul nostru nu trebuie sa fie petrecut in bucatarie pentru prepararea hranei sau curatarea cuptorului.

Beper 90.880 tine cont de aceste toate aceste necesitati si vine in ajutorul nostru prin faptul ca vasele in care am preparat hrana pot fi spalate cu usurinta in masina de spalat vase, oferindu-ne astfel mai mult timp liber pe care sa il petrecem in compania familiei.

Cuptorul soseste insotit de foarte multe accesorii, printre care se numara un suport mic (destinat in special puiului la rotisor), un suport mare (pentru bucati mai mari de carne sau pentru legume), inelul pentru extindere si o tava ce poate fi folosita pentru copt sau pentru a prepara pizza.

Beper 90.880 are dimensiunile de 36 x 23 x 36 centimetri si o greutate de 7 kilograme.

 

MAI MULTE DETALII SI PRET BUN AICI

 

One Response to Beper 90.880 – Aparat de gatit cu aer cald si convectie

  1. Ioana Gheorghiu says:

    Buna ziua, doresc manual sau carte tehnica in format pdf pentru Beper 90.880 – Aparat de gatit cu aer cald si convectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *